Apple kondigt volgende vernieuwde iPad met Lightning-connector

© PXimport

Apple kondigt volgende vernieuwde iPad met Lightning-connector

Geplaatst: 21 oktober 2012 - 17:34

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie ID.nl

Apple kondigt volgende week een vernieuwde 9.7 inch iPad aan. Het gaat om een update van de bestaande derde generatie iPad en dus niet om een volledig nieuwe iPad. Het apparaat krijgt een aantal interne wijzigingen.

9to5Mac meldt op basis van anonieme bronnen dat de prijs van het apparaat ongewijzigd blijft. Het vernieuwde model is naar verwachting beschikbaar als 16GB-, 32GB- of 64GB-variant. Het vernieuwde model is waarschijnlijk voorzien van de nieuwe Lightning-dockconnector, die we kennen van de iPhone 5 en vijfde generatie iPod touch. Ook een foto van Apple.pro wijst op de komst van de nieuwe dockconnector. De foto toont twee derde generatie iPad's, waarvan één is voorzien van een Lightning-dockconnector.

© PXimport

4G-netwerk

The Guardian meldt dat Apple ook de ondersteuning van 4G-netwerken in de vernieuwde versie van de iPad aanpakt. Het nieuwe model zou ondersteuning bieden voor het 4G-netwerk van Everything Everywhere, een samenwerkingsverband van Orange en T-Mobile. De vernieuwde iPad zou worden uitgerust met dezelfde 4G-chip als de iPhone 5, die overweg kan met 4G-netwerken op de 1800MHz frequentie.

Het is niet duidelijk welke andere wijzigingen Apple voor ons in petto heeft. Onderdelen die Apple in het nieuwe model een update kan hebben gegeven zijn onder andere de batterij, het scherm of de processor.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten