Apple's OS X Yosemite fix fixt wifi problemen niet

© PXimport

Apple's OS X Yosemite fix fixt wifi problemen niet

Geplaatst: 18 november 2014 - 07:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:54

Redactie ID.nl

De door Apple maandag uitgebrachte patch om de wifi-problemen in het Mac besturingssysteem op te lossen blijkt niet te werken.

Update 10.10.1 die Apple maandag uitbracht om wifi-problemen op te lossen en Exchange-connectiviteit te verbeteren helpt niet. In ieder geval niet voor het eerstgenoemde issue.

De 311MB zware download lost namelijk voor een hoop gebruikers niets op, zo blijkt uit een groeiend aantal teleurgestelde reacties op diverse supportfora. Op moment van schrijven telt de populairste thread op het officiële forum van Apple 1116 reacties.

Gebruikers klagen dat hun wifi-verbinding regelmatig wegvalt in OS X, ook met de laatste update. Sommigen zeggen überhaupt geen verbinding te kunnen maken, terwijl anderen laten weten dat de hele verbinding kort na de handshake plots stopt en niet meer te herstellen valt.

Oplossing? Wachten op 10.10.2

Workarounds als het overschakelen op een ander type wifi of bepaalde features van Yosemite uitzetten werken niet voor iedereen, zo blijkt uit de reacties. Apple heeft nog niet op de klachten gereageerd.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000