Zo download je apps met de Chrome-browser

© PXimport

Zo download je apps met de Chrome-browser

Geplaatst: 18 april 2014 - 09:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:56

Redactie ID.nl

Via de Google Chrome-browser kun je applicaties downloaden voor desktops. Deze is toegankelijk voor gebruikers van Chrome OS, Windows, Mac en Linux. Wij leggen je uit hoe je op de applicatiepagina komt en de apps kunt downloaden.

Open de webbrowser Chrome op je desktop. Kijk nu linksboven op het scherm naar de negen kleine blokjes met de tekst Applicaties ernaast, en klik hierop. Hiermee kom je op de apps-pagina uit.

 

© PXimport

Op deze pagina komen gedownloade apps te staan.

Applicaties downloaden

De applicatiepagina geeft al je applicaties weer, als je iets downloadt dan komt het op deze pagina terecht. Je vindt hier ook de Winkel, klik hierop. De browser brengt je naar de pagina waar je apps kunt aanschaffen. Aan de linkerkant zie je een menu, waar je thema's kunt kiezen die je aanspreken. Zoek je iets specifieks, vul dan je zoektermen in op de zoekbalk die je vindt boven Apps.

 

© PXimport

Ga op zoek naar je favoriete apps.

Selecteer de app die je wilt installeren en druk op het blauwe icoontje met de tekst Gratis (of met de prijs erin bij betaalde applicaties). Vul je Google-account wachtwoord in om je aankoop te bevestigen en de app wordt geïnstalleerd. Nu kun je ermee aan de slag.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000