Computer!Totaal Magazine lees je nu ook op je smartphone

© PXimport

Computer!Totaal Magazine lees je nu ook op je smartphone

Geplaatst: 29 oktober 2014 - 12:58

Aangepast: 24 november 2022 - 11:07

Redactie Computer!Totaal

Je kunt het Computer!Totaal Magazine al enige tijd lezen op je tablet, laptop en pc. We hebben echter niet stilgezeten, en brengen de mogelijkheid om het magazine digitaal te lezen nu ook naar je smartphone!

Wij willen onze abonnees optimaal bedienen via zoveel mogelijk kanalen en apparaten. Als abonnee kun je helemaal zelf bepalen waar, wanneer en hoe je Computer!Totaal het liefst leest. We begonnen met het beschikbaar maken van het Computer!Totaal Magazine op de tablet. Daarna was het voor alle abonnees mogelijk om de tijdschriften te lezen op hun pc. Omdat hier ontzettend veel positieve reacties uit voort zijn gekomen, voegen wij daar nu lezen op je smartphone aan toe.

Hoe werkt het?

Download de Computer!Totaal Magazine app in de App Store (iPhone) of Play Store (Android). Door daarna simpelweg in te loggen met je abonneenummer en postcode kun je de nieuwste editie (en alle eerdere edities die zijn verschenen in 2013 of 2014) nu ook op je smartphone lezen. Je beschikt hiermee dus over een compleet archief dat je altijd bij de hand hebt.

Je kunt in de app ook alle artikelen lezen die op de website beschikbaar zijn. Zowel abonnees als niet abonnees kunnen deze newsfeed in de app gratis lezen. Zo mis je naast je tijdschrift ook niets op de Computer!Totaal website.

Gratis lezen

Nieuwsgierig geworden? Dan hebben wij nu, geheel gratis, een leuk cadeautje voor je! Je mag namelijk de Security Special downloaden in de Computer!Totaal Magazine app. Gebruik hiervoor kortingscode: CTDS010410706

Veel leesplezier!!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000