IDG lanceert MacWorld.nl: Hét online platform voor de Apple-gebruiker

© PXimport

IDG lanceert MacWorld.nl: Hét online platform voor de Apple-gebruiker

Geplaatst: 29 januari 2015 - 11:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie MacWorld

Uitgever IDG heeft donderdag MacWorld.nl gelanceerd. Een vernieuwd online platform van IDG Nederland waar tips, nieuws, video's, how to's en reviews over allerlei Apple-diensten en producten wordt gepubliceerd. Een one-stop-shop dus voor iedereen met een iPhone, iPad of Mac-computer.

MacWorld.nl biedt een zeer compleet en laagdrempelig platform voor iedereen die geïnteresseerd is in Apple en diens producten. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan zowel de nieuwe website als unieke MacWorld-content, waardoor bezoekers per direct de complete MacWorld-ervaring krijgen voorgeschoteld. Tips voor je iPhone, handige how to's voor de nieuwste iPad en reviews van de laatste Mac-software, je vindt het allemaal op MacWorld.nl.

Apple-producten kopen

De website is volledig responsive, wat het gebruik op mobiele apparaten zeer eenvoudig en overzichtelijk maakt. Naast de dagelijkse redactionele content biedt MacWorld ook een marktplaats waar je oude Apple-producten kunt verkopen en op zoek kunt naar mooie 'refurbished' iPhones, iPads en MacBooks. Voor het bestellen van de laatste iPhone Magazine of iPad Magazine kun je terecht in de Kiosk.

 

© PXimport

IDG Nederland is uitgever van onder meer Computer!Totaal, Tips & Trucs en Zoom.nl. Magazines en websites waar consumenten terecht kunnen voor hulp bij oriëntatie, aanschaf en gebruik van elektronica. MacWorld is hier dus de nieuwste aanvulling op, met een sterke focus op alles wat te maken heeft met Apple.

Neem nu een kijkje op MacWorld.nl!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000