Nieuws

iPad 3: kopen, reviews en aanbiedingen

Deel:

| 21 mei 2012, 19:38

ipad3, ls, mac
pagina 1 Deze webshops hebben de nieuwe iPad op voorraad, Overzicht: alleen de WiFi + 4G-modellen zijn direct leverbaar, Waar bestel je welk model van de nieuwe iPad?, Alle WiFi-modellen van nieuwe iPad uitverkocht, Deze winkels hebben de nieuwe iPad nog op voorraad, WiFi-modellen van nieuwe iPad zijn nog steeds uitverkocht, Welke winkel heeft de iPad nog op voorraad?
pagina 2 Waar is de nieuwe iPad nog op voorraad?, Waar kan je de nieuwe iPad kopen?, Derde generatie iPad vanaf middernacht te bestellen, Review iPad 3e generatie, DisplayMate: 'Het scherm van de nieuwe iPad is overduidelijk de beste'
pagina 3 'Derde generatie iPad raakt oververhit', Apple verkoopt 3 miljoen nieuwe iPads in eerste drie dagen, Productie van nieuwe iPad is duurder dan die van de iPad 2, iFixit haalt de nieuwe iPad uit elkaar, Apple lanceert derde generatie iPad in de VS, Benchmark: derde generatie iPad heeft 1GB intern geheugen
pagina 4 In preorder bestelde iPads worden pas op 19 maart verstuurd, Apple kondigt derde generatie iPad aan - vanaf 23 maart in Nederland, 'iPad 3 krijgt 1GB intern geheugen', 'iPad 3 krijgt meer RAM-geheugen en A5X-processor'
pagina 5 'De volgende generatie iPad heet iPad HD', 'De iPad 3 bevat een 4G-module', iPad 3-model op basis van gelekte iPad 3-onderdelen (video), 'Prijs van de iPad 3 ligt gelijk aan die van de iPad 2'
pagina 6 De iPad 3 is bij de lancering mogelijk slechts beperkt beschikbaar door productieproblemen, 'iPad 3 wordt alleen beschikbaar in 16GB- en 32GB-variant', Apple verstuurt uitnodigingen voor iPad 3-evenement, Zit in dit vliegtuig de iPad 3?, iFixit onderzoekt scherm van iPad 3 (video)
pagina 7 'iPad 3 ligt op 23 maart in Duitsland in de winkels', iPad 3 krijgt een Retina Display en nieuwe foto's van iPad 3-onderdelen, iPad 3 krijgt A6-processor met 'slechts' twee cores, iPad 3 voorzien van 4G-ondersteuning
pagina 8 Foto's van iPad 3 duiken op, iBooks 2 bevat derde iPad 2-afbeelding met hoge resolutie, 'Apple introduceert iPad 3 in februari op speciaal evenement', 'Apple bestelt voor het tweede kwartaal meer iPad 3-schermen dan iPad 2-schermen'
pagina 9 Bloomberg: Productie van iPad 3 met HD-scherm van start, 'LCD-schermen van Sharp voldoen niet aan Apple's kwaliteitseisen', Jeremy Horwitz van iLounge zegt iPad 3 in handen te hebben gehouden

Apple heeft 7 maart de derde generatie iPad gelanceerd. De iPad 3 is inmiddels ook in Nederland te koop. Lees in dit artikel alles over de nieuwe iPad.

Ben je op zoek naar informatie over de iPhone 5? Dan kun je terecht in het iPhone 5: het laatste nieuws-artikel.

Op zoek naar app-reviews voor de iPad? Kijk dan hier op AppFish.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 27 januari 2011. Het artikel is voor het laatst geüpdatet op 21 mei 2012 met het bericht 'Deze webshops hebben de nieuwe iPad op voorraad'. Dit bericht vind je bovenaan in dit artikel.

Deze webshops hebben de nieuwe iPad op voorraad

Toegevoegd op 21 mei 2012
De levertijd van de derde generatie iPad is in de Apple Store gedaald naar zeven werkdagen. Het kan natuurlijk zijn dat je hier niet op wil wachten. Daarom een overzicht van de webshops die op dit moment de nieuwe iPad op voorraad hebben.

iCentre heeft op dit moment een flink aantal modellen van de iPad op voorraad. Zo kan je terecht voor zowel het 16GB-, 32GB- als 64GB-model van de iPad WiFi in zowel het wit als zwart. Van de iPad WiFi + 4G heeft iCentre alleen het 16GB- en 32GB-model in het wit op voorraad.

Komplett heeft de iPad WiFi + 4G in zowel het wit als zwart op voorraad. Ook de witte 32GB iPad WiFi is direct leverbaar. Bij Dynabyte kan je terecht voor de iPad WiFi 16GB in het zwart en de zwarte iPad WiFi 32GB. Daarnaast heeft de webwinkel de iPad WiFi + 4G 16GB in het zwart op voorraad. De iPad WiFi + 4G 32GB en iPad WiFi + 4G 64GB zijn beide zowel in het wit als zwart verkrijgbaar.

MediaMarkt, Bol.com & Dixons
Ook de MediaMarkt heeft een aantal modellen van de derde generatie iPad op voorraad. Zo is zowel het 16GB- als 32GB-model van de iPad in het zwart verkrijgbaar. Daarnaast kan je bij de MediaMarkt terecht voor de iPad WiFi + 4G 16GB in het wit en iPad WiFi + 4G 32GB in zowel zwart als wit. De iPad WiFi + 4G 64GB is alleen in het wit beschikbaar.

Bol.com kan per direct de iPad WiFi 16GB in het zwart en wit leveren. Het 32GB- en 64GB-model van de nieuwe iPad zijn alleen in het zwart verkrijgbaar. De iPad WiFi + 4G 16GB is alleen in het wit op voorraad, terwijl iPad WiFi 32GB in het wit beschikbaar is. De iPad WiFi + 4G 32GB is in het zwart en wit verkrijgbaar bij Bol.com.

Ook Dixons heeft meerdere modellen van de iPad op voorraad. De winkel biedt daarnaast tijdelijk de mogelijk een deel van het bedrag met Air Miles te betalen. De korting die je hiervoor krijgt verschilt per model. De iPad WiFi 16GB is in het zwart direct leverbaar. De iPad WiFi + 4G 32GB en iPad WiFi + 4G 64GB zijn in zowel het zwart als wit verkrijgbaar.

Overzicht: alleen de WiFi + 4G-modellen zijn direct leverbaar

Toegevoegd op 3 mei 2012
De iPad is nog steeds lastig verkrijgbaar. In de Apple Store staat de levertijd op dit moment op één tot twee weken. We hebben daarom een aantal webshops op een rijtje gezet waar de nieuwe iPad op dit moment direct leverbaar is. Helaas zijn de WiFi-modellen van de iPad overal uitverkocht.

Komplett heeft op dit moment de iPad WiFi + 4G 16GB in zowel het zwart als wit op voorraad. Daarnaast kan je ook bij de webshop terecht voor de iPad WiFi + 4G 32GB in het zwart en de iPad WiFi + 4G 64GB in het wit. Ook Dynabyte heeft meerdere modellen van de derde generatie iPad op voorraad. Zo kan Dynabyte de iPad WiFi + 4G 16GB in zowel in het zwart als wit direct leveren. Het WiFi + 4G 32 GB- en WiFi + 4G 64GB-model zijn beide in het zwart op voorraad.

De MediaMarkt heeft op dit moment alleen de iPad WiFI + 4G 64GB in het wit op voorraad. Bol.com kan alleen de iPad WiFi + 4G 16GB in zowel het zwart als wit direct leveren. Bij Dixons is alleen nog de zwarte iPad WiFi + 4G 16GB beschikbaar.

Bij iCentre zijn op dit moment alle modellen van de nieuwe iPad uitverkocht. Alle apparaten kunnen worden besteld en hebben een levertijd van twee tot drie weken.

Waar bestel je welk model van de nieuwe iPad?

Toegevoegd op 24 april 2012
De levertijd van de Apple Store is sinds vorig week niet verbeterd. Wie een derde generatie iPad bestelt in Apple's online winkel moet één tot twee weken wachten tot het apparaat op de deurmat ligt.

MediaMarkt en Komplett hebben op dit moment het grootste aanbod. Bij de MediaMarkt kan je terecht voor de iPad WiFi 16GB en 32GB in het zwart en iPad WiFi + 4G 16GB en 32GB in het zwart. Het WiFi + 4G 64GB-model is zowel in het wit als zwart leverbaar.

Komplett heeft zowel de iPad WiFi 16GB als iPad WiFi + 4G 16GB in zowel het wit als zwart op voorraad. Daarnaast kan je bij Komplett terecht voor de iPad WiFI 32GB in het zwart, de iPad WiFi + 4G 32GB in het zwart en wit en het WiFi + 4G 64GB-model in het zwart en wit.

Dynabyte verkoopt momenteel de iPad WiFi 16GB in het wit en WiFi + 4G in het zwart. De iPad WiFi + 4G 32Gb is alleen in het zwart leverbaar. Ook Dixons heeft een aantal iPad's op voorraad. Het gaat om de iPad WiFi 16Gb in het wit, iPad WiFi + 4G in het zwart en iPad WiFi + 4G in het zwart.

iCentre biedt op dit moment alleen het WiFi + 4G 16GB in het zwart en wit aan. Andere modellen kunnen wel worden gereserveerd. Bij Bol.com zijn op dit moment alle varianten van de derde generatie iPad uitverkocht.

Alle WiFi-modellen van nieuwe iPad uitverkocht

Toegevoegd op 15 april 2012
Alle WiFi-modellen van de derde generatie iPad zijn op dit moment uitverkocht. De WiFi + 4G-modellen zijn wel bij een aantal webshops beschikbaar. Daarom een overzicht van de webwinkels waar je op dit moment terecht kunt.

Dixons en Komplett hebben op dit moment het grootste aanbod. Beide webwinkels hebben vier modellen van de nieuwe iPad op voorraad. Bij Dixons kan je terecht voor de iPad WiFi + 4G 16GB in zowel het zwart als wit, het 32GB WiFi + 4G-model in het wit en het witte WiFi + 4G-model met 64GB opslagruimte. Komplett biedt zowel de 16GB- als 32GB-variant van de iPad WiFi + 4G in het zwart en wit te koop aan.

Andere webwinkels
De webwinkel van Dynabyte heeft momenteel alleen het WiFi + 4G 16GB in het zwart en wit en de WiFi + 4G 64GB in het wit beschikbaar. Ook Bol.com heeft nog maar twee modellen van de nieuwe iPad op voorraad. Het gaat hierbij om het witte WiFi + 4G 16GB-model en de zwarte iPad WiFi + 4G 64GB. MediaMarkt verkoopt alleen nog het 64GB-model, in zowel wit als zwart.

Voor het WiFi + 4G 16GB-model kan je sinds kort ook weer terecht bij iCentre. Alle modellen van de iPad waren lange tijd alleen nog te reserveren bij de Apple Premium Reseller. Het 4G 16GB-model van de iPad is nu zowel in het wit als zwart weer op voorraad.

Apple Store
De levertijd in de Apple Store is helaas ongewijzigd. Ook vandaag zul je één tot twee weken geduld moeten hebben voordat de Apple Store een derde generatie iPad bij je thuis heeft bezorgd.

Deze winkels hebben de nieuwe iPad nog op voorraad

Toegevoegd op 11 april 2012
Door zijn grote populariteit is de nieuwe iPad bij veel winkel slecht leverbaar. Zo staat de levertijd in de online Apple Store op één tot twee weken. Kan jij niet zo lang wachten? Dan kan je terecht bij de volgende webwinkels.

Dynabyte heeft van de WiFi-modellen op dit moment alleen de iPad WiFi 16Gb in het zwart op voorraad. Van de 4G-modellen kan de winkel de iPad WiFi + 4G 16GB in zowel zwart als wit, iPad WiFi + 4G 32GB in het wit en iPad WiFi + 4G 64GB in het wit per direct leveren. Komplett heeft alleen de iPad WiFi + 4G met zowel 16GB als 32GB in het zwart en wit op voorraad.

Andere webwinkels
Bij de MediaMarkt kan je momenteel helaas niet terecht, aangezien alle modellen van de iPad bij de winkels zijn uitverkocht. Bol.com heeft alleen het WiFi + 4G 16GB- en het WiFi + 4G 64GB-model op voorraad. Beide modellen zijn in zowel het wit als zwart beschikbaar. Dixons heeft de iPad WiFi 16GB in het zwart, iPad WiFi + 4G 16GB in het zwart en wit, iPad WiFi + 4G 32GB in het wit en iPad WiFi + 4G 64GB in het wit beschikbaar.

Bij iCentre kan je net als voorheen alleen het apparaat reserveren. Dit wil zeggen dat je een mailtje krijgt zodra het apparaat binnen is, waarna je de bestelling kan afronden en betalen.

WiFi-modellen van nieuwe iPad zijn nog steeds uitverkocht

Toegevoegd op 5 april 2012
De WiFi-modellen van de nieuwe iPad zijn helaas nog steeds overal uitverkocht. De WiFi + 4G-modellen zijn wel bij een aantal webshops direct leverbaar. Daarom een overzicht van webshops waar je het apparaat op dit moment kunt bestellen.

Bol.com heeft momenteel alleen nog de iPad WiFi + 4G 64GB in het zwart op voorraad. Alle andere modellen hebben een levertijd van ongeveer 8 tot 10 weken. Bij Dixons kan je kiezen uit de witte en zwarte iPad WiFi + 4G 16GB, de witte iPad WiFi + 4G 32GB en zowel witte als zwarte iPad WiFi + 4G 64GB.

MediaMarkt en Komplett
MediaMarkt heeft momenteel nog de iPad WiFi + 4G 16GB in het wit op voorraad. Ook kan je bij de webshop van de winkel terecht voor het zwarte en witte model van de iPad WiFi + 4G. Komplett biedt het 16GB WiFi + 4G model zowel in het zwart als wit aan als direct leverbaar. Ook het 32GB model is zowel in het wit als zwart beschikbaar. Andere modellen zijn waarschijnlijk vanaf 22 april weer bij Komplett beschikbaar.

Dynabyte kan de iPad WiFi + 4G 16GB in het zwart en wit direct leveren. De 32GB-variant van het WiFi + 4G-model is alleen in het wit leverbaar. De 64GB-versie is beschikbaar in het zwart en wit. Alle andere modellen van de iPad hebben een levertijd van tenminste 10 dagen.

iCentre en Apple Store
Bij iCentre kan je de nieuwe iPad nog steeds alleen reserveren. Alle varianten van de iPad zijn momenteel uitverkocht. Als je een iPad reserveert kan je de bestelling afronden zodra het apparaat binnenkomt bij iCentre. De Apple Store staat de levertijd van de derde generatie iPad momenteel op één tot twee weken.

Welke winkel heeft de iPad nog op voorraad?

Toegevoegd op 3 april 2012
De levertijd van de nieuwe iPad is in online Apple Store helaas nog steeds één tot twee weken. Een aantal andere winkels heeft sommige modellen van de iPad nog wel op voorraad. Daarom een overzicht!

Bol.com heeft de iPad 16GB WiFi zowel in het wit als zwart beschikbaar. Het 32GB WiFi-model is alleen in het wit beschikbaar. Daarnaast heeft de webwinkel het zowel de 16GB- als 32GB-variant van de iPad WiFi + 4G. Beide apparaten zijn zowel in het wit als zwart op voorraad.

Dixons
Ook de webwinkel van Dixons heeft op dit momenteel een aantal modellen van de nieuwe iPad op voorraad. Je kunt kiezen uit het WiFi + 4G 16GB- of het WiFi + 4G 32GB-model in zowel het zwart als wit. Het WiFi + 4G 64GB-model is alleen nog in het zwart op voorraad.

De MediaMarkt verkoopt op momenteel alleen nog het 16GB en 32GB model van de iPad WiFi + 4G. De apparaten zijn in het wit en zwart beschikbaar. Zowel het 64GB WiFi + 4G-model als alle WiFi-modellen van de iPad zijn in de webwinkel uitverkocht. Ook bij de webwinkels Dynabyte en Komplett zijn alleen de 16GB- en 32GB-varianten van de iPad WiFi + 4G op voorraad.

iCentre
iCentre heeft geen enkel model op voorraad. Mogelijk heeft dit te maken met het reserveringssysteem dat de winkel hanteert. iCentre biedt de mogelijkheid een derde generatie iPad reserveren, waardoor het apparaat apart wordt gelegd zodra deze binnenkomt. Zodra het apparaat weer beschikbaar is kan je de aankoop afronden.

Lees verder >>
Deel:

Relevante Artikelen:

De reacties worden ingeladen, een moment geduld...