Review

iPhone & iPad app: Vind de perfecte zakelijke match

Deel:

| 19 oktober 2012, 15:56

network, app, review

Linkedin is een sociaal netwerk dat zich bij uitstek leent voor het onderhouden en uitbreiden van jouw zakelijke netwerk. Het uitbreiden van je netwerk gebeurt hier echter bijna altijd via jouw bestaande netwerk. Met CanWeNetwork is dat verleden tijd.

CanWeNetwork is een app die automatisch zoekt naar Linkedin gebruikers die bij jou passen. Dit doet de app door jouw vaardigheden, ervaring, interesses, scholing en locatie te vergelijken met die van andere Linkedin gebruikers.

De resultaten van CanWeNetwork worden op een leuke manier weergegeven waarbij je direct de matches ziet die de app heeft gevonden. Een nadeel hierbij is wel dat de app alleen gebruikers vindt die ook gebruik maken van CanWeNetwork. Dit zorgt er op dit moment voor dat de gevonden matches over het algemeen nog niet erg goed zijn.

Wanneer je een gebruiker vindt waar je graag meer over wil weten, kan je zijn of haar account bekijken binnen de app. Wanneer dit je ervan overtuigt contact te moeten leggen, kan je dit met een druk op de knop doen.

Kortom
CanWeNetwork is een handige app voor mensen die graag hun zakelijke netwerk willen uitbreiden. De app zoekt via Linkedin namelijk automatisch gebruikers die bij jou passen. Helaas zorgt de kleine community er op dit moment voor dat de matches nog niet erg goed zijn.

Beoordeling: 7/10

Download CanWeNetwork in de App Store

Deel:
De reacties worden ingeladen, een moment geduld...