Dossier Windows 10: Alles wat je moet weten over Windows 10

© PXimport

Dossier Windows 10: Alles wat je moet weten over Windows 10

Geplaatst: 16 juni 2015 - 08:09

Aangepast: 14 december 2022 - 15:29

Redactie Computer!Totaal

Windows 10 staat gepland voor een release op 29 juli, en dus is het nu zaak je goed op het besturingssysteem voor te bereiden. In ons Windows 10 Dossier vind je alle Windows 10 nieuwsberichten, how to's, tips en previews op een rij, waardoor je eind juli samen met ons in het nieuwe OS kunt duiken!

Windows 10 belooft Microsofts antwoord te zijn op de felle kritiek die Windows 8 en Windows 8.1 losmaakte. Onze eerste indruk van het nieuwe OS is positief, zoals je in onze Windows 10 Preview kunt lezen, maar voor een definitief oordeel moeten we nog een paar weken geduld hebben.

Alles over Windows 10

Windows 10 wordt het eerste jaar na verschijning een gratis upgrade voor alle gebruikers van Windows 7, Windows 8.1 en Windows Phone 8.1. Microsoft zegt het gratis Windows meer te zien als een service dan als een verzameling van losstaande versies van een besturingssysteem. Windows 10 wordt de Windows-versie voor zowel pc's, tablets en smartphones met een sterke nadruk op samenwerking.

 

© PXimport

Het Windows 10 Dossier wordt constant gevuld met nieuwe artikelen.

In het Windows 10 Dossier vind je onder meer artikelen die je laten zien hoe je nu al aan de slag kunt met Windows 10, hoe er straks iOS en Android-apps op het besturingssysteem draaien en zie je hoe je het irritante update-icoontje uit de taakbalk kunt verwijderen.

Het is slechts een greep uit de vele tientallen artikelen die je in het Windows 10 Dossier kunt vinden. Dus neem snel een kijkje!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000