Outlook gaat je inbox opruimen

© PXimport

Outlook gaat je inbox opruimen

Geplaatst: 19 mei 2015 - 05:43

Aangepast: 24 november 2022 - 11:23

Daan Doedens

Microsoft gaat vrolijk verder met het vergemakkelijken van vervelende taken in je leven. Tenminste, dat hoopt het bedrijf. De nieuwe functie Clutter, die onderscheid maakt tussen belangrijke e-mails en gezellige onderonsjes met collega's, wordt in juni automatisch aangezet.

Het gaat dan om de webversie van Outlook en de preview van Office 2016. Clutter zorgt ervoor dat je alleen berichten met hoge prioriteit in je inbox ziet staan, en dat minder belangrijke mailtjes worden verstopt in een aparte map. Als je even tijd over hebt kun je dan door je mailbox bladeren, zonder dat je echt belangrijke berichten hoeft te missen.

Bij minder belangrijke e-mails worden ook een stuk minder notificaties verzonden, zodat je niet voor elk wissewasje gestoord wordt. Gebruik je een van de twee platformen en heb je weinig zin in een functie als Clutter? Gebruikers die het al hebben geprobeerd en het weer hebben uitgezet, hebben geen last van de automatische inschakeling. En anders kun je het natuurlijk altijd nog handmatig uitzetten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000