Dit kondigt Samsung aan tijdens Galaxy Unpacked

Door: Justin Doornekamp | 06 augustus 2021 12:34

AMD-persconferentie met Dr. Lisa Su over mobiele RDNA2-gpu's in Samsung-chips.
Nieuws

Op het Galaxy Unpacked-evenement op 11 augustus presenteert Samsung diverse nieuwe producten. In aanloop naar het event lekte er al enkele producten uit. Wat kunnen we verwachten van Galaxy Unpacked?

Evan Blass, die wel vaker producten lekt voordat ze zijn aangekondigd, toonde op Twitter al enkele beelden van nieuwe smartphones. Samsung heeft inmiddels bekendgemaakt dat de Galaxy Z Flip 3 inderdaad gepresenteerd gaat worden op het evenement. De vouwtelefoon toont qua uiterlijk veel gelijkenissen met zijn voorganger, de Z Flip 5G, maar lijkt wel wat groter te worden. 

Galaxy Z Fold 3

Naast de Flip werkt Samsung ook aan de Galaxy Z Fold 3, die je in tegenstelling tot de Flip niet dichtklapt, maar opvouwt. Ook hierover is nog niet veel bekend, maar op afbeeldingen is te zien dat de telefoon in minstens drie kleuren beschikbaar zal zijn (zwart, zilver en donkergroen) en dat er drie camera’s op de achterkant van het toestel te vinden zijn.

Volgens andere bronnen krijgt de telefoon een 7,5-inch AMOLD-scherm met een ververssnelheid van 120Hz, terwijl het scherm aan de buitenkant van het toestel 6,2-inch zal zijn. De selfie-camera is weggestopt onder het scherm. De Fold 3 zou juist wat kleiner zijn dan de voorganger. Verder zal de telefoon ook de S Pen ondersteunen.  

Fan Editie

Samsung doet tijdens het Galaxy Unpacked mogelijk ook een opvolger van de Galaxy S20 FE uit de doeken. De telefoon wordt een Fan Editie (FE) van de S20 genoemd en is in feite een goedkopere versie met minder goede camera’s en iets lichtere hardware. Toch konden we de originele telefoon destijds niet aanbevelen. Hopelijk pakt Samsung enkele van de kritiekpunten op voor de Galaxy S21 FE. 

Smartwatches

Het ligt voor de hand dat we verder nog nieuwe smartwatches van Samsung te zien krijgen. Blass plaatste op Twitter foto’s van horloges die vermoedelijk uitgebracht worden onder de naam Galaxy Watch 4 Classic en Galaxy Watch 4 Active. Diverse bronnen stellen dat de adviesprijs van de Classic tussen de 470 tot 500 euro kan worden voor het 42 mm-model. Het 44 mm-model krijgt vermoedelijk een prijskaartje van 500 tot 530 euro, hetgeen beduidend meer is dan de prijzen van het huidige model.

Samsung heeft nog niet veel onthuld over de horloges, enkel dat ze vermoedelijk de nieuwe One UI Watch-interface zullen draaien. Deze software zorgt er onder meer voor dat apps sneller laden en dat sensormetingen accurater worden.  

Galaxy Buds

Tot slot wordt verwacht dat Samsung de Galaxy Buds 2 zal onthullen in de kleuren lichtgroen, lila en wit, aldus Blass. De oordopjes kunnen vermoedelijk tegelijkertijd verbonden zijn met meerdere apparaten. Mocht Samsung voortborduren op de functies van de Buds Pro, dan zullen ze onder meer actieve ruisonderdrukking ondersteunen en waterbestendig zijn.   

1 Reactie(s) op: Dit kondigt Samsung aan tijdens Galaxy Unpacked

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 31 augustus 2021 06:12 Lakenya2
    Thanks for the info i will try to figure it out for more navyarmyccu
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.