'HTC werkt aan Nexus-apparaten'

Door: telegraaf-nl | 01 juni 2016 10:24

Nieuws

HTC heeft de release van een smartwatch op de lange baan geschoven en volgens 9to5Google heeft het daar een goede reden voor. De Taiwanese smartphonemaker is volgens de website door Google aangewezen om de volgende Nexus-smartphones te maken en het lijkt marketingtechnisch veel slimmer om de smartwatch op hetzelfde moment uit te brengen.

Het kwakkelende HTC werkt volgens bronnen aan twee Nexus-smartphones die op internet bekendstaan als M1 en S1. Vermoedelijk gaat het om de opvolgers van de Huawei Nexus 6P en de Nexus 5X van LG. Of de smartwatch ook als Nexus-product wordt uitgebracht, is niet bekend.

Verwacht in de herfst

De laatste maanden is er al veel gesproken over de smartwatch van HTC. Het apparaat had al lang en breed op de plank moet liggen, maar om uiteenlopende redenen is dat nog niet gebeurd. Blogger Evan Blass, de man achter evleaks, schreef afgelopen weekend op Twitter al dat het slimme klokje van HTC pas in de herfst verwacht wordt. Wat een prutswerk, schreef hij, maar daar denkt 9to5Google dus anders over.

0 Reactie(s) op: 'HTC werkt aan Nexus-apparaten'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.