Weekoverzicht met de HTC Vive, gratis software en MWC 2016

© PXimport

Weekoverzicht met de HTC Vive, gratis software en MWC 2016

Geplaatst: 28 februari 2016 - 06:09

Aangepast: 24 november 2022 - 11:50

Redactie ID.nl

In dit weekoverzicht lees je onder meer over onze eerste indruk van de HTC Vive Pre, de 22 beste freeware-tips van 2016 en laten we je de beste smartphones zien die getoond zijn op MWC 2016.

HTC Vive Pre - Virtual Reality is dan eindelijk hier

Gepubliceerd op 24 februari 2016

Na lang wachten lijkt nu ook de Vive Pre van HTC klaar te zijn. De VR-bril lijkt zowel qua prijs als specificaties een geduchte concurrent voor de Oculus Rift, maar is dat terecht? Na een demo op de MWC-beursvloer durven we daar met een volmondig 'ja' op te antwoorden.

 

© PXimport

Lees hier wat wij vonden van de HTC Vive Pre.

Zo gebruik je de nieuwe emoji's van Facebook

Gepubliceerd op 24 februari 2016

 

© PXimport

Een langgekoesterde wens van veel Facebook-gebruikers is in vervulling gegaan: er zijn nu alternatieven voor de bekende 'likes' geïntroduceerd. Maar hoe werken deze nieuwe emoji's nou precies? En wat betekenen ze?

Leer hier hoe je de nieuwe emoji's van Facebook kunt gebruiken

Dit zijn ze: De beste smartphones van MWC 2016

Gepubliceerd op 24 februari 2016

 

© PXimport

De Samsung Galaxy S7, de LG G5, Microsoft's spinternieuwe Lumia 650 - het Mobile World Congress staat ook dit jaar weer bol van de nieuwe smartphones. Maar welke toestellen moet je dit jaar nou echt in de gaten houden? Wij zetten de beste smartphones van MWC 2016 voor je op een rij.

Bekijk hier welke smartphones te bewonderen waren op het MWC 2016.

Gratis software: De 22 beste freeware-tips van 2016

Gepubliceerd op 25 februari 2016

 

© PXimport

Freewaremakers zijn meestal enthousiaste computergebruikers die niet programmeren uit winstbejag, maar hun vaardigheden inzetten om iets te verbeteren. Dankzij de gratis programma's wordt computeren handiger! We bespreken de beste programma's van dit moment en nieuwe versies van 'evergreens'.

Lees hier de 22 beste freeware-tips van 2016.

Anoniem het internet op met SafeIP

Gepubliceerd 23 februari 2016

 

© PXimport

Er zijn meerdere manieren om anoniem(er) te surfen. Veel trucs zijn alleen voor experts weggelegd. In dit artikel bespreken we een zeer eenvoudige foefje van SafeIP. Als je de werking eenmaal kent, kun je dit programma inzetten op momenten dat je meer anonimiteit nodig denkt te hebben.

bekijk hier hoe je anoniem het internet op kan met SafeIP.

Wat is VPN?

Gepubliceerd 21 februari 2016

 

© PXimport

VPN, waarschijnlijk heb je er weleens over gehoord en zo niet, dan moet je sowieso verder lezen. Want VPN is ook voor jou belangrijk, zelfs als je nooit downloadt of streamt. Maar wat is VPN, en waarom zou je het moeten gebruiken? Wij bespreken hier de tien belangrijkste vragen over VPN.

Lees hier wat VPN is en wat je er allemaal mee kunt doen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten