5 wazige iPad-accessoires

Door: chris-broesder | 24 juni 2011 14:42

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

Nu de halve wereld een iPad (2) heeft, wringen fabrikanten van accessoires zich in allerlei bochten om mee te liften op het succes. Tijd om te kijken naar de bizarre vruchten hiervan.

Aquapac

Deze iPad-case is voor wie echt geen moment meer zonder zijn iPad kan. Er zijn nog maar een aantal situaties te bedenken waar het gebruik van een iPad niet mogelijk is. Zo is het misschien niet zo handig om je iPad mee te nemen bij het berg beklimmen, de wilde natuur in of gewoon in bad. Maar goed, in die zeldzame situaties wil je dan ook juist even niets te maken hebben met dit soort gadgets, toch? Fout, zegt producent Aquapac. Met de Whanganui case kunnen we ook in die omstandigheden vrolijk door-iPadden. Hij is namelijk volledig waterdicht.

Je iPad wordt bovendien nóg multifunctioneler met dit accessoire. Zo kun je de iPad opeens ook gebruiken als super-de-luxe zwemplank of kun je in een kano heerlijk ontspannen iPaddelen. Hij zou zelfs je leven kunnen redden bij een schipbreuk door als drijfhout te fungeren!

[youtube]VkaGmdvYkvE[/youtube]

0 Reactie(s) op: 5 wazige iPad-accessoires

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.