7,85 inch iPad krijgt kleinere rand rondom het scherm

Door: wouter-hoeffnagel | 12 maart 2012 18:40

Nieuws

Apple voorziet de 7,85 inch iPad mogelijk van een kleinere rand rondom het scherm, om de grootte van het scherm te maximaliseren. Het apparaat moet de concurrentie aan gaan met de Amazon Kindle Fire en Samsung Galaxy Tab.

Dit schrijft Digitimes op basis van bronnen in de leveranciersketen van Apple. De bronnen stellen dat Apple dat 7,85 inch iPad waarschijnlijk geen Retina Display krijgt. Het Retina Display is een scherm met de specificaties die we kennen uit de iPhone 4S of derde generatie iPad. De 7,85 inch iPad krijgt volgens de bronnen een IPS-/AFFS-scherm van LG Display en mogelijk AU Optronics.

Goedkoper dan andere iPads

Apple zou de kleinere iPad voor een lager bedrag op de markt willen brengen dan de derde generatie iPad. Hiermee wil het bedrijf zich richten op het goedkopere segment van de tabletmarkt. De bronnen van Digitimes stellen dat het apparaat vanaf 249 dollar of 299 dollar in de winkels zal liggen.

Op dit moment is de iPad 2 16GB WiFi de goedkoopste iPad die Apple verkoopt. Dit apparaat gaat voor 399 euro over de toonbank.

0 Reactie(s) op: 7,85 inch iPad krijgt kleinere rand rondom het scherm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.