Alles over de iPhone 11; Apple’s nieuwste smartphone

Door: Lorenzo Jepma | 24 september 2019 13:41

iphone 11 pro
Nieuws

De opvolger van de iPhone XR uit 2018 is inmiddels uit. Vanaf 20 september 2019 zijn de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max leverbaar. Er is nog al een hoop te doen geweest over de 2019 line-up van Apple. Wat zullen de toevoegingen en verbeteringen dit jaar zijn? Rechtvaardigt dit de aanschaf van een nieuw toestel? In dit artikel alles over de drie uitvoeringen van de iPhone 11.

Apple geeft elk jaar tijdens september een persconferentie over hun nieuwe toestellen. Voor dat dit evenement plaats vindt is er al genoeg te doen rondom de nieuwe smartphones. Veel mensen speculeren over de nieuwe toevoegingen en de verwachte specificaties. Komt er dit jaar weer iets revolutionairs of borduren ze simpelweg voort op wat er al was? Zelfs verwachtingen over de naam van de nieuwe toestellen brengt een hoop reuring met zich mee. In ieder geval is elk persmoment en nieuwtje de moeite waard om te checken.

De nieuwe iPhone 11

Tijdens het evenement in Californië werden de nieuwe toestellen uit de doeken gedaan. Dit jaar komt Apple met de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Dit is niet de eerste keer dat Apple met verschillende versies van hun smartphone komt. Elk toestel heeft zo zijn focuspunten en voordelen. Zo verschillen de toestellen onder andere van schermgrootte, schermkwaliteit en batterijduur. Zo is er genoeg om te vergelijken. Hoe verhouden de toestellen zich onderling van elkaar en wat is het verschil met de voorganger?

iphone 11 pro

Nieuwe iPad 7 en Apple Watch 5

Apple toonde niet alleen de nieuwe toestellen, maar maakte ook van de gelegenheid gebruik om een nieuwere versie van hun andere producten aan te kondigen. Zo kondigde het bedrijf hun nieuwe smartwatch de Apple Watch 5 aan en introduceerde ze ons de 7de generatie van hun iPad. Dat de nieuwe edities in ontwikkeling waren was voor niemand een geheim, maar een daadwerkelijke aankondiging is altijd interessant. Zo zet Apple een lijn uit over hoe ze het de aankomende tijd gaan aanpakken. Daarnaast liet Apple weten dat ze een nieuwe editie van hun smartwatches wil gaan lanceren.

Apple Watch

iOS 13 en iPadOS

Eerder dit jaar tijdens de Worldwide Developers Conference liet Apple weten later dit jaar iOS 13 uit te brengen. Duidelijk werd dat de iPad een eigen besturingssysteem in de vorm van iPadOS. Er komt dus een apart besturingssysteem voor de iPhone en de iPad. iOS wordt losgekoppeld van de iPad. Apple kan zich op deze manier met de volgende iOS-versies volledig op smartphonegebruik richten. Appel kondigde een aantal verbeteringen aan voor de aankomende update.

iPAd

1 Reactie(s) op: Alles over de iPhone 11; Apple’s nieuwste smartphone

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 27 februari 2021 21:36 Kasander1
  "Alles over de iPhone 11."

  De toestellen verschillen onder andere van schermgrootte, schermkwaliteit en batterijduur.
  Apple Watch 5 en de 7de generatie van hun iPad komen er aan.
  Er komt een apart besturingssysteem voor de iPhone en de iPad.

  Is dat alles wat er valt te vertellen? Geef mij dan toch maar gewoon een Android.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.