Apple-fan maakt archief met videomateriaal over Steve Jobs

Door: wouter-hoeffnagel | 02 juli 2012 15:32

Nieuws

Op internet zijn een grote hoeveelheid video's te vinden over Steve Jobs of waarin Steve Jobs een rol speelt. Apple-fan Art Matsak is een website begonnen waarop een groot aantal video's over Steve Jobs of waarin Jobs een rol speelt is verzameld.

Op de website SteveJobsArchive.net verzamelt Matsak video's over Jobs. De video's zijn verdeeld in 42 verschillende categorieën, waarin video's per onderwerp zijn gebundeld. De categorieën behandelen onderwerpen die variëren van de jeugd van Steve Jobs tot verschillende producten die Apple heeft gelanceerd.

Aanleiding

Matsak schrijft op de website dat het idee voor de website tot stand is gekomen tijdens het lezen van Walter Isaacson's biografie van Jobs. De Apple-fan zocht tijdens het lezen op YouTube video's op over de gebeurtenissen die Isaacson beschrijft. Denk hierbij aan de lancering van de Macintosh en de presentatie over de eerste generatie iPhone.

De maker van de website kwam tijdens zijn zoektocht op YouTube allerlei videomateriaal tegen die niet in het boek worden beschreven. Matsak stelt dat dit de aanleiding is geweest voor het opzetten van aan archief met videomateriaal over Jobs.

Via: TheNextWeb

0 Reactie(s) op: Apple-fan maakt archief met videomateriaal over Steve Jobs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.