Apple over 30 jaar (video)

Door: jalmar-westerhoff | 30 maart 2011 11:15

Video

Via de site M.I.C.Gadget is een grappig filmpje opgedoken over de toekomst van Apple. Het filmpje speelt zich af in het jaar 2041 waar we inmiddels bellen met een iPhone 44G. De producten van Apple zijn niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Realistisch? Mwha, we zullen het zien.

Het is natuurlijk een interessante vraag: 'Hoe zal de wereld er over 30 jaar uitzien en wat voor rol zal Apple er nog in spelen? Zo'n vraag valt niet te beantwoorden maar fantaseren over een toekomst waarin Apple domineert is natuurlijk wel grappig.

In het filmpje is te zien hoe dat iedereen zijn of haar iPhone ook voor daadwerkelijk álles gebruikt. Als scheerapparaat, föhn, mes, sigarettenpakje, aansteker of zelfs als pistool (waarschijnlijk via een jailbreak).

Het filmpje zet je wel aan het denken. 10 jaar geleden had nog lang niet iedereen een mobiele telefoon. Computers waren traag en sociale netwerken waren er nog niet. De uitwisseling van informatie is in de laatste 10 jaar enorm gestegen, daarmee ook de technische apparaten waarmee dat alles mogelijk wordt gemaakt. 30 jaar verder...Zullen we de wereld van nu er nog in herkennen?

De toekomst van Apple.

[youtube]Ih8DsXAZgNM[/youtube]

M.I.C.Gadget

0 Reactie(s) op: Apple over 30 jaar (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.