Apple vervangt teruggeroepen iPod nano's mogelijk toch voor zesde generatie

Door: wouter-hoeffnagel | 20 december 2011 18:34

Nieuws

Het lijkt erop dat Apple de teruggeroepen eerste generatie iPod nano's gaat vervangen voor nieuwe iPod nano's van de zesde generatie. Apple riep in november klanten op de eerste generatie iPod nano niet meer te gebruiken en terug te sturen voor vervanging.

Dit schrijft MacRumors. Klanten die het apparaat als eerste op hebben opgestuurd hebben een refurbished eerste generatie iPod nano teruggekregen. Refurbished apparaten zijn apparaten die zijn teruggestuurd naar Apple voor reparatie. Deze klanten krijgen niet hun eigen, maar een ander gerepareerd apparaat terug. De tijd dat je het apparaat kwijt bent is hierdoor aanzienlijk korter.

Het lijkt er echter op dat Apple door zijn voorraad eerste generatie iPod nano's heen is en klanten daarom een iPod nano van de zesde generatie teruggeeft. Een aantal gebruikers schrijft op het MacRumors-forum dat zij bericht hebben ontvangen dat hun vervangende iPod nano is verstuurd. Toen zij het serienummer controleerde bleek het om een zesde generatie iPod nano te gaan.

Het is overigens niet zeker of de gebruikers ook daadwerkelijk een zesde generatie iPod nano gaan ontvangen. Geen van de gebruikers zegt het apparaat al binnen te hebben. Het is daarom ook mogelijk dat de serienummers verkeerd staan geregistreerd in Apple's database. De eerste vervangende iPod nano's die mogelijk van de zesde generatie zijn, worden naar verwachting woensdag bezorgd.

0 Reactie(s) op: Apple vervangt teruggeroepen iPod nano's mogelijk toch voor zesde generatie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.