Belkin kondigt handheld thuisbioscoop voor de iPad aan

Door: wouter-hoeffnagel | 07 januari 2013 20:20

Nieuws

Belkin kondigt een nieuw draagbaar luidspeakerdock voor de iPad aan. De iPad biedt met zijn Retina-scherm prachtige beeldkwaliteit. De audio van het apparaat blijft volgens Belkin echter achter. De Belkin Thunderstorm moet hier verandering in brengen.

De Belkin Thunderstorm wordt op de markt gezet als een handheld thuisbioscoop en moet het geluid van de iPad op het niveau van de grafische prestaties brengen. Het apparaat bestaat uit een dockingstation, waar je de iPad inklikt. De boxen van het apparaat zijn aan de voorzijde van dit dockingstation ingebouwd.

Dunne klankkast

Het dockingstation is voorzien van een dunne klankkast en geïntegreerde luchtkanalen, waardoor de Belkin Thunderstorm relatief dun is. Het luidspeakerdock maakt verbinding met de iPad via de dockconnector. Het dockingstation is voorzien van een vouwbare cover, waarmee je het scherm van je iPad kunt beschermen. De cover doet gelijktijdig dienst als standaard en biedt je de mogelijkheid de kijkhoek van het apparaat aan te passen.

De Belkin Thunderstorm is beschikbaar in twee versies: de G3A1000 en G3A2000. De G3A1000 is voorzien van een 30 pins-dockconnector en is geschikt voor de iPad 2 en derde generatie iPad. De G3A2000 is uitgerust met een Lightning-connector en is compatibel met de vierde generatie iPad.

0 Reactie(s) op: Belkin kondigt handheld thuisbioscoop voor de iPad aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.