Eerste klanten ontvangen vervangende iPod nano 6G

Door: wouter-hoeffnagel | 21 december 2011 10:15

Nieuws

Het is zeker! Apple vervangt de teruggeroepen eerste generatie iPod nano's voor iPod nano's van de zesde generatie. De eerste klanten hebben hun zesde generatie nano inmiddels binnen gekregen.

Dit schrijft MacRumors. Gisteren schreven we al dat gebruikers bericht hadden ontvangen van Apple dat hun vervangende iPod nano was verstuurd. Een aantal gebruikers controleerde het serienummer van de nano, waaruit bleek dat het om een model van de zesde generatie ging. Nu is duidelijk dat Apple inderdaad de teruggeroepen modellen vervangt voor iPod nano's van de huidige generatie.

Dit betekent dat klanten die hun eerste generatie iPod nano op hebben gestuurd een apparaat met aanzienlijk meer opslagruimte terug krijgen. De eerste generatie iPod nano is leverbaar geweest als een 1GB-, 2GB- of 4GB-model. De zesde generatie iPod nano is alleen leverbaar in een 8GB- en 16-GB variant. Klanten gaan er dus in ieder geval 4GB op vooruit.

Apple stuurde klanten die hun eerste generatie iPod nano hadden ingeleverd in eerste instantie een refurbished iPod nano van dezelfde generatie terug. Waarschijnlijk is Apple nu door zijn voorraad refurbished modellen heen, waardoor het bedrijf overstapt op de nieuwe iPod nano's.

0 Reactie(s) op: Eerste klanten ontvangen vervangende iPod nano 6G

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.