Humoristische trailer Angry Birds film

Door: jalmar-westerhoff | 28 maart 2011 15:30

Nieuws

Het succes van Angry Birds is ongekend en we zien de boze vogels bijna overal in terug. Onlangs verscheen er op Youtube een onofficiële trailer gemaakt door Roosterteeth.com: 'Angry Birds: The Movie'. Het is een grappig filmpje. Je zou nog bijna denken dat het echt is.

Angry Birds is tegenwoordig al veel meer dan alleen maar een iPhone-app. De applicatie breidde zich al snel uit naar iPad, Android en ook naar andere consoles. Er verschenen zelfs i-Phone-hoesjes, knuffels, kleding en allerlei soorten speelgoed van de populaire app. Ontwikkelaar Rovio is erin geslaagd een ware Angry Birds-gekte te creëren. (Zie enorme Angry Birds taart).

De filmtrailer die Roosterteeth een paar dagen geleden op Youtube plaatste is weer een nieuwe blijk van het succes van Angry Birds. Hoewel Rovio nauw betrokken is bij Universal en 21st Century Fox, is het een onofficiële trailer. Rovio heeft in het verleden wel door laten schemeren te werken aan een eigen Angry Birds film, of die er ooit gaat komen is nog maar de vraag. Vorige week lanceerde Rovio Angry Birds Rio Angry Birds Rio - Rovio Mobile Ltd">in de App Store. Een nieuwe applicatie toegespitst op de bioscoopfilm 'Rio.

In de trailer is te zien hoe dat de hoofdpersoon verwikkeld raakt in een strijd tussen vogels en varkens, zelfs de overheid gaat zich ermee bemoeien. Het is allemaal nep natuurlijk, maar gewoon een leuk filmpje voor tussendoor.

Kijk goed, de film is zogenaamd geregisseerd door niemand minder dan Michael Bay.

[youtube]2matH4B9bTo[/youtube]

Bron MacStories.

0 Reactie(s) op: Humoristische trailer Angry Birds film

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.