iPhone app: Digitaal boodschappenlijstje

Door: carolien-danckaerts | 01 maart 2012 09:08

Nieuws

Boodschappenlijstjes maken doet iedereen. De weekboodschappen onthouden is namelijk onmogelijk. Tegenwoordig wordt het papieren boodschappenlijstje steeds vaker vervangen door een digitaal exemplaar. Maar wat is nou het beste digitale boodschappenlijstje? Appie, notities of myShopi?

myShopi is een voor België ontwikkelde boodschappen-app die ook in Nederland werkt. Bij het opstarten kies je je land, daarna kan gelijk gestart worden met het maken van een boodschappenlijst. Door de supermarkt van jouw keuze op te geven kan de lijst vervolgens op loopvolgorde gezet worden. Het is jammer dat de gebruiker hier zelf de volgorde moet instellen omdat de standaardvolgorde voor velen niet klopt of niet logisch is.

Bij het intypen van boodschappen vult myShopi automatisch aan en hierdoor kan snel de gewenste boodschap aangeklikt worden. Ook kan men boodschappen toevoegen door op de gewenste foto te klikken, maar hier verschijnen alleen de meest algemene dingen. Hierdoor heeft deze functie niet veel toegevoegde waarde. Deze applicatie zou ook een winkelzoeker en barcodescanner moeten bevatten volgens de uitleg, maar deze waren niet terug te vinden in de app. Jammer, want dit zijn juist prettige functionaliteiten bij het maken van een digitale boodschappenlijst.

Kortom

myShopi is een leuke digitale boodschappenlijst, maar ten opzichte van een lijstje in notities valt het wel erg tegen. Niet alle functionaliteiten uit de introductie zijn in de app terug te vinden en het toevoegen van boodschappen door middel van foto's laat ook te wensen over. Notities of Appie is een beter alternatief als je een digitaal lijstje verkiest boven de papieren versie.

Beoordeling 6/10

Bekijk myShopi verder in iTunes (iPhone)

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

1 Reactie(s) op: iPhone app: Digitaal boodschappenlijstje

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 8 oktober 2013 20:18 Anoniem
    Duitse versie van MyShopi werkt in Duitsland perfekt; ook toevoegen foto's en boodschappen via barcodescanner is ideaal en werkt zonder problemen. Doorsturen van boodschappenlijstje naar ander mobieltje werkt ook perfect… Is dit dan een andere versie? Gebruik het al meer als een jaar…
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.