iPhone & iPad app: Ideas worth spreading, nu ook op iOS

© PXimport

iPhone & iPad app: Ideas worth spreading, nu ook op iOS

Geplaatst: 6 april 2012 - 04:58

Aangepast: 16 november 2022 - 10:20

Redactie ID.nl

Er komen jaarlijks enorm veel bijzondere, vermakende en inspirerende ideeën op bij verschillende experts en weterschappers. En sommigen van hen willen deze ideeën dolgraag met de wereld delen. TED helpt hier een handje bij.

TED is een vierdaagse bijeenkomst die sinds 1984 jaarlijks in Californiē gehouden wordt. Sprekers uit de werelden der "Technology", Entertainment" en "Design" (TED) informeren elkaar middels indrukwekkende presentaties van maximaal 18 minuten.

Het idee van TED is dat de goede ideeën die daar worden verkondigd, zich verspreiden over de wereld. Iedere presentatie wordt daarom volledig vanuit verschillende hoekpunten gefilmd, en het resultaat wordt op TED.com geplaatst. Het aantal geplaatste presentaties is inmiddels boven de duizend!

De app giet de de website in een stijlvol en handbaar iOS-jasje, waardoor je direct ondergedompeld wordt in de ervaring. Je kunt de laatste video's bekijken, geïnspireerd worden door een random video uit een bepaalde categorie, de archieven nakijken, een bepaalde presentatie zoeken en je favorieten bekijken. De oudere presentaties zijn in SD kwaliteit, maar de nieuwe zijn met HD camera's geschoten, zodat het resultaat echt van je scherm af spat.

Kortom

Neem gerust een kijkje, deze gratis app brengt jou wellicht een goed idee, inspiratie, motivatie of "gewoon" ontspanning en vermaak.

Beoordeling 9/10

Bekijk TED verder in iTunes (iPhone & iPad)

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten