iTunes 11 - Apple's strakke, complete mediaspeler

Door: evi-maquoi | 08 maart 2013 13:13

Review

iTunes onderging voor haar elfde versie een grondige metamorfose. Apple pakte niet alleen de features stevig onder handen, ook de interface is volledig gewijzigd. Het resultaat is een strakke, simpele mediaspeler die een stuk gebruiksvriendelijker is. Tijd voor een uitgebreide test.

Aan het desktop-programma is een MiniPlayer toegevoegd waarmee de muziek in een klein venster kan worden bediend. Daarnaast kan in iTunes 11 gezien worden wat het volgende nummer is en biedt de software de mogelijkheid om automatisch aanbevelingen voor muziek te doen.

iCloud

Apple lijkt met iTunes 11 vooral in te zetten op een integratie van iCloud. Door deze cloudienst een hoofdrol te laten spelen, kunnen gebruikers op ieder Apple-apparaat de aangekochte muziek, films en series bekijken. Door de offline-optie kan deze content ook geconsumeerd worden wanneer er even geen internetverbinding beschikbaar is.

Je kan iTunes 11 gratis downloaden via de officiële website. Voor alle details, functies en mogelijkheden van de software, check onderstaande review!

0 Reactie(s) op: iTunes 11 - Apple's strakke, complete mediaspeler

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.