Kevin Dunn en J.K. Simmons spelen rol in film 'jOBS'

Door: wouter-hoeffnagel | 11 juli 2012 15:41

Nieuws

De acteurs Kevin Dunn en J.K. Simmons verschijnen in de biografische film 'jOBS' op het witte doek. Naast Dunn en Simmons hebben ook vier andere acteurs een contract getekend voor een rol in de film.

Hollywood Reporter schrijft dat Dunn de rol van Apple-CEO Gil Amelia gaat vertolken. Dunn is bekend van de serie Transformers-films, waar hij de rol van de vader van Shia LaBeouf op zich nam. De rol van Arthur Rock, een venture capitalist en investeerder in Apple, wordt gespeeld door Simmons. Simmons vertolkte eerder rollen in de series 'Law & Order' en 'Oz' en film 'Spiderman'.

Jacobsen & Rasuk

Naast Dunn en Simmons zullen ook de acteurs Elden Henson, Giles Matthey, Lenny Jacobsen en Victor Rasuk op het witte doek te zien zijn. Henson vertolkt de rol van Andy Hertzfeld, één van de ontwikkelaars die meewerkte aan de eerste Mac, terwijl Matthey de rol van Apple-ontwerper Jonathan Ive op zich neemt. Jacobsen speelt Mac-ontwikkelaar Burrell Smith en Rasuk de rol rol van Bill Fernandez, de eerste werknemer die Apple in dienst nam.

Al langer is duidelijk dat de acteur Ashton Kutcher de hoofdrol in de film heeft bemachtigd en de rol van Steve Jobs vertolkt. De opnames van de film zijn inmiddels van start gegaan. Zo zouden er al scènes zijn opgenomen bij het voormalig huis van Steve Jobs in Los Altos, Californië.

0 Reactie(s) op: Kevin Dunn en J.K. Simmons spelen rol in film 'jOBS'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.