MacWorld.nl gaat verder bij Computer!Totaal

© PXimport

MacWorld.nl gaat verder bij Computer!Totaal

Geplaatst: 31 augustus 2013 - 04:00

Aangepast: 16 november 2022 - 10:01

Redactie Computer!Totaal

MacWorld.nl gaat vanaf dinsdag 3 september verder onder de vlag van de compleet vernieuwde Computer!Totaal-website. De nieuwe site van het grootste computermagazine van de Benelux biedt gebruikers toegankelijke informatie over technologie die het leven leuker en makkelijker maakt.

Met de lancering van de nieuwe website van Computer!Totaal, biedt IDG Nederland één toegankelijke portal voor al jouw tech-gerelateerde vragen. Ook blijf je hier op de hoogte van het laatste nieuws, objectieve reviews en de handigste how to's. Om die reden zal alle content van MacWorld.nl overgaan naar ComputerTotaal.nl, en te vinden zijn onder de navigatieknop Apple. MacWorld.nl mag dan wegvallen, Apple blijft een belangrijk speerpunt op het vernieuwde ComputerTotaal.nl.

Wat verandert er?

Vooral de vertrouwde 'jas', waarin je van oudsher gewend was de MacWorld-artikelen te lezen, zal anders zijn. Wat betreft de inhoud blijven we je echter gewoon informeren over nieuws, geruchten, reviews en praktische stappenplannen met betrekking tot Apple. Deze vind je vanaf dinsdag dus op ComputerTotaal.nl/Apple. Daar lees je overigens ook alle oude artikelen terug uit het rijke archief van 4 jaar MacWorld.nl.

De MacWorld.nl iPhone-app kan je ook na 3 september gewoon blijven gebruiken. De app wordt automatisch van het nieuwe Computer!Totaal-uiterlijk voorzien en zal je op de hoogte blijven houden van Apple-nieuws en handige tips. Precies zoals je van ons gewend bent dus.

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij: redactie@macworld.nl.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten