Première "JOBS" film met Ashton Kutcher: 16 augustus 2013

Door: matthijs-van-den-broek | 13 juni 2013 10:07

Nieuws

De première van de biopic over Steve Jobs met Ashton Kutcher in de hoofdrol, werd in maart dit jaar na een eerste preview in januari uitgesteld. Maar nu... is er een datum. Op 16 augustus 2013 gaat de film over het leven van Apple-oprichter Steve Jobs dan echt in première.

De productiemaatschappij van de film, zou in maart 2013 hebben aangegeven meer tijd nodig te hebben voor marketing van de nu al veelbesproken film. De film werd tijdens het filmfestival Sundance voor het eerst vertoond in januari 2013, en de reacties waren destijds niet overwegend positief. Ook vond Steve Wozniak, naast Jobs mede-oprichter van Apple, de film niet overal even accuraat. De film stond eigenlijk gepland voor eind 2012.

Bekijk ook deze foto's die gemaakt zijn op de filmset.

Het kan zijn, dat dit mede de reden is voor het uitstel en dat er tussendoor nog stevig gesleuteld is aan het eindresultaat dat dus in augustus 2013 in de VS voor het eerst te zien zal zijn. Of we dus in augustus ergens een aangepaste versie gaan zien, is onzeker maar die kans lijkt wel groot, helemaal gezien de gemengde reacties op de film.

Wanneer en of de film naar Nederland komt, is nog niet bekend. De fim vertelt het leven van Steve Jobs vanaf zijn college dropout tot en met 2000 en focust dus vooral op de beginjaren van Apple als bedrijf met alle ups en downs. Het iPhone en iPad succes is dus geen onderdeel van de film.

0 Reactie(s) op: Première "JOBS" film met Ashton Kutcher: 16 augustus 2013

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.