Zo installeer je iOS 10 op je iPhone of iPad

Door: Daan Doedens | 13 september 2016 11:48

How To

Apple heeft de officiële versie van iOS 10 vrijgegeven. Het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone en de iPad is vanaf vandaag te downloaden en installeren. Hier lees je hoe je dat doet.

iOS 10 downloaden

Bezitters van een iPhone (5 of nieuwer), iPad (4e generatie, iPad mini vanaf 2e generatie, iPad Air, iPad Air 2 en beide versies van de iPad Pro) of iPod touch (vanaf 6e generatie) krijgen de update automatisch op hun toestel. Je vindt de update door naar Instellingen > Algemeen > Software-update te gaan. Wij moesten helaas nog even wachten, maar misschien heb jij hem al. Lees ook:iOS 10: De grootste update van iOS ooit?


Wat is er nieuw in iOS 10?

Maar wat is er dan nieuw in iOS 10? Best veel, eigenlijk. Een van de grootste veranderingen is het overzichtsscherm dat je te zien krijgt als je je thuisscherm naar rechts veegt. Apple heeft het overzicht een nieuw likje verf gegeven en stopt er veel nieuwe informatie in, bijvoorbeeld meldingen van Siri, je agenda en alle geïnstalleerde widgets.

Verder is het controlescherm aangepast, kan Siri veel meer dan ze in iOS 9 kan en kun je eindelijk Apple's standaard-apps verwijderen. Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. In dit artikel vind je alle veranderingen in iOS 10. Of probeer het gewoon zelf uit, natuurlijk.

0 Reactie(s) op: Zo installeer je iOS 10 op je iPhone of iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.