Haal alles uit je browser met deze 5 onmisbare extensies

© PXimport

Haal alles uit je browser met deze 5 onmisbare extensies

Geplaatst: 3 februari 2015 - 08:15

Aangepast: 16 november 2022 - 09:53

Joris Peterse

Er bestaat een enorm aanbod aan browserextensies voor Chrome en Firefox. We kunnen ze onmogelijk allemaal bespreken, maar we kunnen je wél een vijftal parels voorschotelen.

Media Hint

Extensie installeren in Firefox, inloggen op Netflix en voilà! Je krijgt het Amerikaanse aanbod voorgeschoteld. Media Hint werkt ook op andere sites, zoals die van de BBC. Let wel op dat je een oudere extensieversie installeert; de meest recente versie is een VPN-betaaldienst.

 

© PXimport

Pushbullet

Heb je een Android-apparaat, dan mag Pushbullet niet ontbreken! Via de extensie en Android-app stuur je eenvoudig bestanden van en naar je pc, maar krijg je bijvoorbeeld ook je notificaties in je browser te zien.

 

© PXimport

HTTPS Everywhere

Moet je op een website (bijvoorbeeld een webshop) persoonsgegevens invoeren, dan is het verstandig om na te gaan of je een versleutelde https-verbinding hebt, zodat niemand met je gegevens aan de haal gaat. HTTPS Everywhere doet dat voor je.

 

© PXimport

Social Fixer for Facebook

Facebook heeft er een handje van te willen bepalen wat je allemaal te zien krijgt. Met Social Fixer bepaal je zelf het uiterlijk van dit sociale netwerk en sorteer je de berichtenvolgorde standaard op meest recent. Tot slot toont chat alle online vrienden.

 

© PXimport

Search in The Pirate Bay

Wanneer je deze Chrome-extensie hebt geïnstalleerd, krijg je in het rechtermuisknopmenu de optie om direct te zoeken naar de geselecteerde tekst in The Pirate Bay. Simpeler en handiger kan haast niet.

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten