Alle soeprecepten op een rij

Door: carolien-danckaerts | 01 maart 2012 14:03

Review

In de zomer of in de winter, soep kan altijd. Zelfgemaakte soep is altijd lekkerder dan de variant uit blik of zak, maar wel een stuk bewerkelijker. Om beginnende soepkokers wat inspiratie te geven, maar ook voor een uitdagend soepje voor een ervaren kok is er nu Soep! van het Leger Des Heils.

Met Soep! heeft het Leger Des Heils een prima app op de markt gezet. In deze applicatie zijn vele soeprecepten te vinden met een duidelijke ingrediëntenlijst en de bereidingswijze echt stap voor stap uitgeschreven.

Naast de soeprecepten is er ook informatie over het Leger Des Heils zelf te vinden in deze applicatie. Hierdoor is het een kookboek en informatieboek over deze organisatie.

Het is de bedoeling dat de recepten in Soep! regelmatig geüpdate worden zodat er veel variatie is. Om deze reden is het wel jammer dat er geen zoekfunctie in de app zit. Mede omdat slechts het halve scherm gebruikt wordt om de lijst met recepten te tonen is het moeilijk zoeken. Dit moet nog wel verbeterd worden voordat het ideaal is.

Kortom

Soep! is een app met lekkere soeprecepten voor beginnende en ervaren koks. De recepten zijn duidelijk en goed geportioneerd. De extra informatie over het Leger Des Heils is wel interessant, maar voelt enigszins aan als reclame.

0 Reactie(s) op: Alle soeprecepten op een rij

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.