Breinkraker voor de echte bolleboos

Door: robin-smit | 03 maart 2013 12:17

Review

Dus jij denkt dat het wel snor zit met jouw algemene kennis? Dan is het hoog tijd om dat eens te meten samen met jouw vrienden. Durf jij de uitdaging met hen aan te gaan in de Wetenschap in Beeld Quiz Battle?

Wetenschap in Beeld Quiz Battle is een app waarin jij tegen jouw vrienden kunt spelen en hierbij zo veel mogelijk punten moet behalen door verschillende vragen goed te beantwoorden. Deze vragen zijn onderverdeeld in de meest uiteenlopende categorieën. Elke beurt mag je vijf vragen proberen te beantwoorden, waarbij je voor elke vraag zelf een categorie mag kiezen. Maak je keuze verstandig, want wanneer je meerdere vragen achter elkaar goed beantwoordt zal jouw score hard oplopen. De vragen in de app hebben verschillende moeilijkheidsgraden en kunnen hiermee soms behoorlijk pittig zijn. Een groot voordeel is dat de app bijzonder veel verschillende vragen kent, waardoor je niet zo snel dezelfde vraag langs zal zien komen.

Naast het beantwoorden van vragen is het in de Wetenschap in Beeld Quiz Battle de bedoeling om strategisch blokjes op een speelveld te plaatsen. Hierbij geldt dat je bij elke goed beantwoorde vraag één blokje mag plaatsen. Het uiteindelijke doel hiervan is het bereiken van het midden van het speelveld. De speler die op het moment van het bereiken van het midden de meeste punten heeft, wint. Doordat er op het speelveld verschillende bijzondere tegels zijn geplaatst, is het mogelijk behoorlijke puntenwinsten te behalen wanneer jij jouw blokjes goed plaatst. Wie uit is op meer uitdaging kan eventueel meer verschillende speelvelden bijkopen in de app.

Kortom

Wetenschap in Beeld Quiz Battle is een leuke app waarin jij de uitdaging aan kan gaan met jouw vrienden. Het is hierbij de bedoeling zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden en ook nog eens strategisch blokjes te plaatsen op een speelveld. Een echte aanrader voor de echte bolleboos en iedereen die wel in is voor een leuke uitdaging.

0 Reactie(s) op: Breinkraker voor de echte bolleboos

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.