Cyber-D AntiScreensaver 2.01

Door: robbin-ooijevaar | 03 augustus 2012 11:06

Review

Het woord 'cyber' stamt uit de vorige eeuw en wordt alleen nog gebruikt door mensen die niets van computers begrijpen, maar toch is Cyber-D AntiScreensaver een zeer handige tool. Het programma schakelt de screensaver tijdelijk uit als dit wenselijk is voor een bepaald programma. Goede voorbeelden daarvan zijn uw afspeelsoftware voor films of videobewerkingssoftware. Als u daarmee in de weer bent, is het immers niet prettig als de schermbeveiliging ineens actief wordt.

Dankzij Cyber-D AntiScreensaver hoeft u niet in uw instellingen te zoeken om de schermbeveiliging uit te zetten. Cyber-D AntiScreensaver start automatisch op met Windows en toont een icoontje van een beeldscherm in uw systeemvak. Door hierop te klikken, kunt u Cyber-D AntiScreensaver activeren (screensaver = uit) of uitschakelen (screensaver = aan). Klik op de knop Add om Cyber-D AntiScreensaver te laten weten bij welke programma's u geen screensaver wilt zien. Geef hierbij woorden op als Pinnacle, iTunes of VLC. Met de knop Remove verwijdert u een eerdere invoer uit de lijst.

Cyber-D AntiScreensaver blokkeert uw screensaver als specifieke programma's actief zijn.

Cyber-D AntiScreensaver 2.01

Freeware

Taal Engels

Download 1,8 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Cyber-D AntiScreensaver 2.01

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.