Durf jij het avontuur aan te gaan?

Door: robin-smit | 18 januari 2013 11:09

Review

Wie dacht dat je op de iPhone en iPad voornamelijk games kan spelen die enkel goed zijn om even wat tijd te verdrijven, heeft het niet bij het rechte eind. Ravensword: Shadowlands bewijst dit maar des te meer met een game die je vele uren weg zal laten dromen.

Ravensword: Shadowlands is een Role Playing Game die zich af speelt in een grote open wereld. Je doorloopt de game aan de hand van een spannend verhaal waarbij het jouw taak is om het op te nemen tegen kwaadaardige elven en hun bondgenoten. RavenSword: Shadowlands weet vanaf het eerste moment te boeien door de indrukwekkend vormgegeven spelwereld. Voornamelijk op nieuwe apparaten zoals de vierde generatie iPad en de iPhone 5 komt de kwaliteit hiervan akelig dicht in de buurt van volwaardige console games.

Ravensword: Shadowlands speel je in de eerste of in de derde persoon. Mede hierdoor doet de game erg denken aan de Elder Scrolls games die al jaren de toon zetten voor Role Playing Games. In de gevechten die voorkomen in de game kun je grotendeels zelf bepalen op welke manier je de strijd aangaat met je vijanden. Doe je dit liever met een zwaard of blijf je veilig op afstand met jouw pijl en boog? De besturing van Ravensword: Shadowlands tijdens gevechten, had naar onze mening iets soepeler gemogen, maar voor een game die al zo veel heeft doet dit niet veel af aan het speelplezier.

Kortom

Ravensword: Shadowlands is een erg uitgebreide en mooi vormgegeven Role Playing Game. Op verschillende punten komt de game akelig dicht in de buurt van volwaardige console games. Dit maakt Ravensword: Shadowlands voor echte RPG fans een must-have voor in de collectie.

0 Reactie(s) op: Durf jij het avontuur aan te gaan?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.