Eigen startpagina in Outlook Express

Door: dennis-gandasoebrata | 19 februari 2010 09:07

How To

Zodra u Outlook Express start, verschijnt de startpagina, waarin u bijvoorbeeld leest hoeveel nieuwe e-mails er klaarstaan. Met een slimme truc kunt u deze pagina vervangen door een eigen startpagina.

Open de Register-editor (Start, Uitvoeren, en typ Regedit) en ga naar de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Identities\[identiteit]>\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0. Kies Bewerken, Nieuw, Tekenreekswaarde en noem deze waarde FrontPagePath. Dubbelklik op de zojuist gemaakte waarde en typ in het vak Waardegegevens de url van de pagina die u wilt laden, bijvoorbeeld http://www.tipsentrucs.nl. Klik op OK en sluit het register (Bestand, Afsluiten). Als u Outlook Express opent, wordt voortaan uw eigen pagina getoond.

Handig, uw eigen startpagina in Outlook Express!

Lokale pagina

In Outlook Express kunt u ook een lokale html-pagina gebruiken als startpagina. Via de Register-editor (Start, Uitvoeren, en typ Regedit) navigeert u naar de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Identities\[ identiteit]\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0. Dubbelklik op FrontPagePath. Typ vervolgens het volledige pad naar de lokale html-pagina. Bijvoorbeeld C:\startpagina.html. Klik op OK en sluit het register af (Bestand, Afsluiten).

Ook lokale html-pagina's kunnen door Outlook Express als startpagina worden gebruikt.

0 Reactie(s) op: Eigen startpagina in Outlook Express

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.