Het perfecte moment in beeld

Door: robin-smit | 20 oktober 2012 14:17

Review

Overkomt het je ook wel eens dat je probeert iets interessants te filmen, maar precies op het moment dat het filmpje echt goed had kunnen worden, besluit je te stoppen met filmen. Met PinCam zal dat je niet meer overkomen.

PinCam is een app die het mogelijk maakt om voor een lange tijd te filmen, maar alleen de interessante momenten te bewaren. Dit doe je door tijdens het filmen een markering te plaatsen in de video. PinCam zal vervolgens automatisch dit deel van de video bewaren. Erg handig hierbij is dat de app ook de seconden voor de markering onthoudt.

Wat PinCam echter nog leuker maakt, is de mogelijkheid om verschillende originele effecten aan je video's toe te voegen. Alhoewel deze functie op zichzelf niet origineel is, voelen de effecten erg vernieuwend aan. Wanneer je klaar bent met filmen en tevreden bent over het resultaat kan je de video delen via social media of opslaan in je fotoalbum. Een klein nadeel aan PinCam is dat de app op alle video's een watermerk plaatst.

Kortom

PinCam is een handige app waarmee je tijdens het filmen belangrijke momenten kunt markeren. Deze momenten bij elkaar zullen vervolgens het eindresultaat vormen. De app weet zich verder te onderscheiden door de vernieuwende video effecten. Helaas worden alle video's die gemaakt zijn met PinCam voorzien van een watermerk.

0 Reactie(s) op: Het perfecte moment in beeld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.