Het sprookjesbos van de Efteling op een beeldscherm

© CIDimport

Het sprookjesbos van de Efteling op een beeldscherm

Geplaatst: 28 februari 2012 - 15:51

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

De Efteling is Nederlands bekendste attractiepark voor jong en oud. Voor ieder is er wat wils, maar het sprookjesbos blijft hét hoogtepunt van dit prachtige park.

Sprookjesboom is een app voor jonge kinderen. Ze gaan op zoek naar de bewoners van het sprookjesbos door middel van een zoek- en vindspel en tussendoor komen er een aantal behendigheidsspelletjes voorbij. Met deze spelletjes kun je extra tijd winnen. Sprookjesboom ziet er - zoals het hoort in de Efteling - zeer mooi uit. Sprookjesboom is gemaakt in de herkenbare stijl van Sprookjesboom, waardoor de kinderen zich deze applicatie snel eigen weten te maken. De voor de kinderen bekende personages zijn ook terug te vinden in de app, waardoor het voor hen een feest der herkenning is.

Al voor kinderen van 5 jaar zou Sprookjesboom zelfstandig te spelen moeten zijn. Na wat uitleg blijkt dit ook prima te gaan, waardoor het kind zelf alles kan ontdekken. Het is goed om te zien dat Sprookjesboom een leuke app is die voor kinderen zelfstandig te spelen is. Echter is het voor de iets oudere kinderen al snel niet zo leuk meer. De spellen zijn voor hen iets te makkelijk.

Kortom

Voor jonge fans van de Efteling is Sprookjesboom een waar genot om mee te spelen. Doordat de applicatie makkelijk werkt, kunnen kinderen er al op jonge leeftijd zelfstandig gebruik van maken. Ook qua uiterlijk is Sprookjesboom prima gelukt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten