Jouw KRO detectives op zak

Door: tessa-vermeulen | 15 augustus 2012 15:48

Review

Ga je een lange vakantiereis tegemoet? En slaat de verveling nogal snel toe? Met de KRO koffer ben wel even zoet. Download de beschikbare afleveringen vooraf en bekijk ze offline tijdens de reis.

De app geeft toegang tot een aantal KRO detectives afleveringen via de startpagina. Een uniek setje, aangezien deze nog niet eerder op tv getoond zijn. Helaas is er momenteel nog een beperkt aantal afleveringen mogelijk, maar wellicht breidt dat in de toekomst uit.

Alvorens je op reis gaat, download je de afleveringen eenvoudig via wi-fi. Deze worden automatische op jouw iPhone of iPad opgeslagen. Voor het bekijken van de afleveringen is er geen dataverbinding nodig. Kijk deze dus altijd en overal gratis. Helaas zijn ze niet onbeperkt te gebruiken. Iedere serie heeft namelijk een vervaldatum, welke bij downloaden zichtbaar is. Als deze verstreken is, wordt het bestand automatisch verwijderd. Houd dit dus goed in de gaten.

Vooraf al weten wat je download? Iedere serie geeft een korte beschrijving, het totale aantal MB's en de speeltijd. Je komt dus zeker niet voor verrassingen te staan.

Deze KRO app, ziet er professioneel en stijlvol uit. Navigatie is eenvoudig en de informatie zeer duidelijk en overzichtelijk. Ookal is deze app bedoeld voor de vakantie, ook in het dagelijks leven kan het vrijgeven van spannende detectives een toegevoegde waarde zijn.

Kortom

Met deze KRO-app heb je een koffer vol detectives voor jouw vakantiereis. Download jouw geliefde series vooraf en bekijk ze vervolgens offline. Helaas heeft iedere serie een vervaldatum, maar dit biedt natuurlijk ruimte voor nieuwe afleveringen. Dus als je van detectives houdt, neem deze app mee in je koffer.

0 Reactie(s) op: Jouw KRO detectives op zak

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.