Kom nooit met lege handen op een verjaardag

© CIDimport

Kom nooit met lege handen op een verjaardag

Geplaatst: 31 januari 2012 - 11:36

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Het is een heel herkenbaar beeld: Het hele jaar door heb je allemaal ideeën voor een leuk verjaardagscadeau, zowel voor je eigen verlanglijst, maar ook voor je vrienden of je kleine neefje. Als je vervolgens een uitnodiging krijgt voor de verjaardag, dan ben je alle goede ideeën weer vergeten en heb je moeite met het vinden van een leuk cadeau.

Eigenlijk zou je alle goede ideeën op moeten schrijven, maar je kunt je ze ook noteren in de Gift Plan-app. Deze fraaie app helpt je namelijk met het onthouden van alle goede ideeën en toont tevens de verjaardagen van je vrienden en familie.

Je kunt in de app handmatig vrienden en familie toevoegen, maar de app kan ook verjaardagen importeren uit je adresboek of van facebook. Per contact kun je dan leuke ideeën toevoegen, maar ook de kledingmaat (kan altijd van pas komen) en 'likes'. Hierin kun je aangeven wat die persoon juist wel of helemaal niet leuk vind. Wanneer je een cadeau hebt gekocht dan kun je dit direct aangeven in de app. Zo kun je gelijk zien voor wie je nog een cadeau moet kopen. De app kent veel opties. Zo kun je kleuren toewijzen aan een bepaalde gebeurtenis en een push-bericht ontvangen als een vriend binnen 10 dagen jarig is.

Kortom

Gift Plan kan handig zijn om goede cadeau-ideeën op te slaan. De app heeft veel mogelijkheden en daardoor kan je soms een beetje verdwaald raken in de app. Als je deze app gebruikt vergeet je in het vervolg nooit meer een verjaardag.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten