© CIDimport

leuk en prima uitgevoerd idee

Geplaatst: 16 december 2011 - 11:30

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Multitasken doet iedereen. Tegelijk fietsen en bellen of mailen en lopen, het is geen probleem, alhoewel? Zorgen dat je nergens tegenaan loopt en toch een kloppende email verstuurt vereist heel wat concentratie. En als je in een drukke straat bent kan dat wel eens voor problemen zorgen. Email 'n Walk biedt uitkomst.

Het idee achter deze app is het makkelijker maken van lopen en mailen tegelijk. Dit wordt gedaan door via de camera een beeld op je scherm te projecteren waar de mail overheen geschreven kan worden. Zo kun je zien waar je tegenaan loopt en ook zien wat je schrijft. Omdat er ook getypt moet worden is het beeld maar een klein stukje, wat op zich jammer is. Zo heb je nog kans tegen dingen op te lopen.

Als je je mail geschreven hebt druk je op 'send' en wordt de mail via de vaste mail-app van de iPhone verzonden. Het is prettig dat je hierdoor voor Email 'n Walk geen apart account nodig hebt.

Kortom

Email 'n Walk is een leuk idee en de uitvoering ervan is prima. Het is wel zo makkelijk dat je je nergens voor hoeft te registreren. Alles werkt gelijk vlekkeloos. Enig minpunt is dat door het formaat van het toetsenbord je nog steeds niet alle dingen ziet waar je tegenaan zou kunnen lopen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten