Onzinnige vragen met nog vreemdere antwoorden

© CIDimport

Onzinnige vragen met nog vreemdere antwoorden

Geplaatst: 31 oktober 2011 - 13:09

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Je verveelt je maar hebt geen zin om wat nuttigs te doen, dus besluit je wat te gaan gamen op je iPhone. Om toch het gevoel te hebben zinnig bezig te zijn download je een puzzelgame. Het liefst eentje met rare vragen en gekke antwoorden. Deze quizzen met onzinnige vragen met nog vreemdere antwoorden winnen aan populariteit op de iPhone en iPad. Ook stupidness past in dit genre.

Stupidness 3 Pro is een puzzelgame met gemene vragen, die aan de hand van het aantal goed beantwoorde vragen (binnen de tijd) je een IQ geeft. De game ziet er grappig uit, maar lijkt wel heel erg veel op de concurrentie, dat is wel jammer. Ook kan hij eigenlik hetzelfde als zijn concurrenten, maar kost deze game wel geld. Elk level van de game heeft een aantal vragen, haal je ze, dan ben je bij het volgende checkpoint, waar je weer naar terugkeert als je af bent. Op zich handig, maar het is jammer dat als je bij de laatste vraag van een level af bent, je ze allemaal weer opnieuw moet doen.

Kortom

De game is op zich leuk, maar er bestaan al veel versies van, gratis al dan niet betaald. Het is niet vernieuwend of origineel, ook voegt deze game geen extra spelelement toe wat andere games niet hebben. Een gevalletje dertien-in-een-dozijn dus. Niet dat dat de game minder leuk maakt, maar wel minder aantrekkelijk, omdat de gratis concurrentie eigenlijk net zo leuk is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten