Precies weten hoeveel je uitgeeft

Door: robin-smit | 21 februari 2013 16:40

Review

De dure decembermaand is nog niet zo heel ver achter ons en tot overmaat van ramp moeten we alweer gaan denken aan de zomervakantie die alweer angstig dichtbij komt. Kortom, er is weer voldoende reden om maar weer op de kleintjes de gaan letten. Hoe? Met DailyCost natuurlijk.

DailyCost is een handige app waarmee je van dag tot dag kunt bijhouden hoeveel geld je uitgeeft. Dit doe je door al jouw dagelijkse uitgaven te verzamelen op een digitale bon in de app. Voor alle uitgaven op deze bon kun je zelf het bedrag aangeven en dit bedrag vervolgens toekennen aan een categorie. In de app zijn twintig standaard categorieën aanwezig waarin over het algemeen de meeste kosten kunnen worden ondergebracht. Mocht je echter niet helemaal uitkomen met deze categorieën dan is dat jammer, want het is niet mogelijk om zelf categorieën aan te maken.

Alle kosten die je in DailyCost opgeeft kan je in een overzicht per dag of per categorie terugvinden. Bovendien is het mogelijk om te zien hoeveel geld je hebt uitgegeven in een bepaalde week. Helaas is het met de app niet mogelijk een uitgebreide administratie bij te houden, aangezien er bijvoorbeeld geen inkomsten kunnen worden opgegeven. Toch bewijst DailyCost erg fijn in het gebruik te zijn voor het bijhouden van jouw uitgaven. Hiermee is de app zeker aan te raden wanneer je wil weten waarop jij geld kunt besparen.

Kortom

DailyCost is een handige app waarmee je jouw dagelijkse kosten overzichtelijk in kaart kunt brengen. In de app kunnen kosten worden ingedeeld per categorie, waardoor je ook per categorie kan zien hoeveel geld je uitgeeft. Helaas is het niet mogelijk ook je inkomsten op te geven in de app.

0 Reactie(s) op: Precies weten hoeveel je uitgeeft

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.