Rockstar toont 'bullet time' in multiplayer Max Payne 3

Door: Elmar Rekers | 28 maart 2012 18:42

Nieuws

In de multiplayer-modus van Max Payne 3 kunnen spelers gebruik maken van de zogenoemde 'bullet time'. Dat blijkt uit de eerste multiplayer-trailer die Rockstar woensdagavond heeft vrijgegeven.

In de video (zie onder) geeft uitgever en ontwikkelaar Rockstar de eerste concrete details prijs over de meerspelermodus in Max Payne 3. Bullet time is een van de kenmerkende gameplay-features in de Max Payne-serie. Deze optie, waarbij de tijd kortstondig vertraagt , zal straks dus ook in de multiplayer-modus te gebruiken zijn.

Gang Wars

Uit de trailer wordt duidelijk dat bullet time enkel effect heeft op de gamers die zich in het gezichtsveld van de speler bevinden. Dit lijkt in te houden dat deze mensen zich in dat geval langzamer kunnen bewegen, terwijl de speler in 'normaal tempo' zijn slag slaat.

Verder komen in de trailer ook multiplayer-modi Gang Wars en Payne Killer aan bod. Rockstar zal Max Payne 3 op 18 mei lanceren voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De pc-versie zal vanaf 29 mei in de winkels liggen.

[youtube]gBYuh-nnlwg[/youtube]

0 Reactie(s) op: Rockstar toont 'bullet time' in multiplayer Max Payne 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.