© CIDimport

Sneller dan de Facebookapp

Geplaatst: 17 oktober 2011 - 11:58

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Facebooken, wie doet het niet? Het staat nog net niet in de 'Van Dale', maar dat zal niet lang meer duren. Er zijn vele apps op de markt voor degenen die de facebookapp zat zijn. Waaronder Friends Planet Pro...

Friends Planet Pro beweert dé uitkomst te zijn voor hen die de facebookapp uit het raam willen gooien. Het belooft alle functies van de facebookapp te hebben, maar dat valt in de praktijk vies tegen.

De statusupdates van je vrienden lezen gaat prima, maar wil je zelf iets posten, krijg je een prachtig wit scherm waardoor je niets meer met de app kan. Wil je een andere taak uitvoeren binnen Friends Planet, zoals het bekijken van je berichten in de chat, moet je eerst op 'done' klikken in een, wederom, wit scherm. Behoorlijk hinderlijk, gezien je dat bij iedere keer dat je ergens op klikt moet doen.

Misschien wel het irritantst van de hele app: je krijgt geen notificaties of pushberichten als er wat te melden valt.

Of er ook voordelen zijn ten opzichte van de facebookapp? ALS de app in 1 keer iets doet, is deze wat sneller. Verder heb ik ze helaas niet kunnen ontdekken.

Kortom

Friends Planet Pro is eigenlijk een minder goede app, die niet doet wat er wordt beloofd. Het enige pluspunt is, mocht de app werken, dat deze dan sneller is dan de facebookapp.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten