Van Transistor tot Titanfall: De 12 beste pc games van 2014 (tot dusver)

Door: hayden-dingman | 16 juli 2014 13:43

Review

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7
 8. pagina 8
 9. pagina 9
 10. pagina 10
 11. pagina 11
 12. pagina 12

Het is moeilijk te geloven dat we al halverwege 2014 zijn. Zes maanden geleden keken we nog uit naar Titanfall en Watch Dogs. Een spel als Wolfenstein: The New Order was nog nauwelijks bekend bij de meeste mensen. En het kwijlen begon bij veel gamers direct zodra er geruchten rond Fallout 4 opdoken.

En moet je nu eens kijken. We zijn de Xbox One en PlayStation 4 'current gen' gaan noemen in plaats van 'next gen', de pc port van Dark Souls II was verrassend solide, en... tja, we wachten nog steeds op Fallout 4.

Het is zomer, en dat betekent dat het tijd is om verkoeling op te zoeken, de zonneschijn buiten te negeren, en wat spelletjes te spelen. Op zoek naar suggesties? Dit zijn de beste pc games die tot nog toe dit jaar zijn uitgebracht.

Wolfenstein: The New Order

Deze kwam uit het niets. Toen ik Wolfenstein zag op PAX in 2013, dacht ik dat het er in het beste geval middelmatig uitzag. Maar ik had geen idee dat het één van de beste 'schlock' verhalen zou bieden die ik in jaren in een shooter gespeeld heb, gecombineerd met een verrassend diepe emotionele kern.

Het speelt heel anders dan de oude Wolfenstein, maar misschien is dat juist goed - dit is de beste Wolfenstein in jaren. Dit is waarschijnlijk te danken aan de ontwikkelaars bij MachineGames, wat is opgericht door ex-Starbreeze (Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay) werknemers.

Wolfenstein: The New Order

SCORE: 4,5/5

0 Reactie(s) op: Van Transistor tot Titanfall: De 12 beste pc games van 2014 (tot dusver)

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.