Vind interessante Twitteraars via categorieën

Door: onno-karman | 22 februari 2010 15:01

How To

Hebt u een Twitter-account en bent u op zoek naar interessante mensen om te volgen? Maak dan gebruik van de suggesties van Twitter. De populairste Twitteraars zijn ingedeeld in overzichtelijke categorieën.

Bij het aanmelden voor een account, schotelt Twitter u in één van de stappen een aantal populaire Twitteraars voor, maar misschien vindt u deze mensen helemaal niet interessant. Om uw netwerk uit te breiden, is het dan ook vaak nuttiger om te kijken naar de mensen die door uw Twitter-vrienden gevolgd worden. Nog handiger is het om gebruik te maken van Twitters eigen suggesties. Hier zijn de populairste (oftewel de mensen met de meeste volgers) keurig onderverdeeld in twintig categorieën. Zo kunt u precies die onderwerpen uitkiezen waarin ú geïnteresseerd bent.

Ga naar twitter.com/invitations/suggestions, klik op een categorie die u aanspreekt (bijvoorbeeld Technology) en blader door de lijst met Twitteraars. Zo kunt u snel en eenvoudig een mooie lijst met interessante Twitteraars samenstellen!

De populairste Twitteraars zijn handig in categorieën ingedeeld.

0 Reactie(s) op: Vind interessante Twitteraars via categorieën

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.