Visueel meesterwerk dat soms net een beetje uitdaging mist

Door: robin-smit | 02 oktober 2012 14:09

Review

Tijdens de presentatie waar Apple de iPhone 5 presenteerde, werden er naast het nieuwste paradepaardje van Apple ook enkele nieuwe apps gerepresenteerd. Onder deze apps was de indrukwekkende RPG Lily.

Lily is een game waarin jij met de jonge scholiere Lily op zoek gaat naar bloemen voor haar schoolproject op het eiland Geos. Deze zoektocht loop echter niet helemaal hoe Lily had verwacht, want voor ze het weet komt ze in aanraking met verschillende mystieke wezens. De Spirits en de Constructs. Al snel heeft Lily door dat de Constructs worden onderdrukt door de Spirits en dat deze wezens haar hulp nodig hebben.

Deze hulp kan je bieden door verschillende opdrachten uit te voeren zoals het stelen van bloemen en het oplossen van puzzels. Dit alles doe je in een prachtig vormgegeven wereld die, gecombineerd met een sterk verhalend element, de game erg ver vooruit in zijn tijd laat voelen. Een klein nadeel is dat de Lily erg wordt voorgekauwd aan de speler, waardoor de game soms wat kinderachtig aan kan doen.

Kortom

Lily is een indrukwekkende en goed uitgewerkte RPG waarin jij door opdrachten uit te voeren een onderdrukt volk moet helpen. Grafisch weet de game erg te overtuigen, maar helaas voelt de game soms wat voorgekauwd aan.

0 Reactie(s) op: Visueel meesterwerk dat soms net een beetje uitdaging mist

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.