Voor de feestdagen: Vier Sinterklaas met deze vijf apps

Door: daan-doedens | 18 november 2015 16:46

Review

Zit je vast met je Sinterklaas-gedicht? Ben je vergeten hoe dat ene liedje ook weer gaat? Of wil je gewoon een paar leuke spelletjes met de goedheiligman spelen? Met deze vijf apps hoef je je voor én tijdens Sinterklaas niet te vervelen.

De Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas is veel meer dan alleen een app. Een film met dezelfde naam draait al een tijdje in de bioscopen en de website staat boordevol spelletjes en filmpjes. De bijbehorende app is een leuke aanvulling op de website. Lees ook: Op zoek naar de beste Sinterklaas-cadeaus? Je vindt ze met deze 6 apps.

De Club van Sinterklaas is verreweg de meest uitgebreide Sinterklaas-app.

Ook in de app kun je spelletjes spelen en filmpjes kijken, maar ook Sinterklaasliedjes zingen en luisteren naar voorleesverhaaltjes. De app van De Club van Sinterklaas is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Sinterklaasliedjes

Sinterklaasliedjes heeft een flinke verzameling liedjes voor de feestdagen. Alle bekende Sinterklaasliedjes zijn er te vinden. Handig is dat je niet alleen het liedje kunt afspelen, maar ook meteen de tekst voor je neus krijgt. Zet je schoen en zing mee met de Sinterklaasliedjes-app!

Lekker meezingen tijdens het zetten van je schoen.

De Sinterklaasliedjes-app is gratis te downloaden voor Android.

Sinterklaas-gedichtengenerator

Geen zin of geen tijd om een Sinterkaasgedicht te maken, of ben je gewoon niet zo goed in rijmelarij? Dan is de Gedichtengenerator de uitkomst. Je vult de naam van degene aan wie je het gedicht schrijft en het het soort cadeautje in en de app maakt helemaal zelf een gedicht voor je!

Hulp nodig bij het maken van een gedicht hebben we allemaal wel eens.

Voor liefhebbers van de dichtkunst misschien niet de beste oplossing, maar als je even snel een Sinterkaasgedicht moet maken, is het een ideale app. De Gedichtengenerator is gratis te downloaden voor Android. Voor iOS is er bijvoorbeeld de Rijmpiet.

Rijmwoordenboek

Ga je liever zelf aan de slag? Dan is dit de app van de dag. Met het rijmwoordenboek van Gedichten.nl lukt het eigenlijk iedereen wel. Je typt gewoon je woord in het zoekveld en krijgt meteen allerlei rijmwoorden voorgesteld. Lukt het ook niet deze keer? Dan weten wij het ook niet meer.

Een, twee, drie, vier, het rijmwoordenboek is hier.

Het rijmwoordenboek van Gedichten.nl is gratis te downloaden voor Android. Voor iOS is er bijvoorbeeld het Groot Nederlands Rijmwoordenboek.

Rollende pepernoot

Van alle Sinterklaas-spelletjes is Rollende pepernoot wel een van de leukste. Je bent een Piet en je moet alle pakjes oprapen terug naar Sinterklaas brengen, maar je wordt wel achterna gezeten door een enorme rollende pepernoot!

Als je achterna wordt gezeten door een enorme pepernoot, is er maar één oplossing: pakjes oprapen!

Spring over daken, raap alle pakjes op en red Sinterkaas! Rollende pepernoot is gratis te downloaden voor Android en iOS.

0 Reactie(s) op: Voor de feestdagen: Vier Sinterklaas met deze vijf apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.