Week 48: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

© PXimport

Week 48: De beste apps voor iOS, Android en Windows Phone

Geplaatst: 1 december 2013 - 08:55

Aangepast: 24 november 2022 - 10:30

Robin Smit

De afgelopen week hebben we hier weer uiteenlopende apps besproken. In dit artikel vind je ze allemaal nog een keer terug, overzichtelijk onder elkaar.

React Messenger: Berichten versturen met meer emotie

Het kan soms erg lastig zijn om de juiste gevoelens over te brengen via een sms of e-mail. Gelukkig laat je met behulp van een smiley eenvoudig weten dat een bericht vriendelijker bedoeld is dan het misschien kan overkomen. Met React Messenger zijn nu ook deze smileys niet meer nodig.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van React Messenger

Clumsy Ninja: De digitale vriend voor iedereen

Japanse ninja's zijn veelal het boegbeeld van een ijzersterke toewijding. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze ook wel bekend zijn geworden als een van de meest gevreesde strijders uit de geschiedenis van de mensheid. Denk jij dat je het in je hebt om je bij deze strijders te mogen voegen?

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Clumsy Ninja

Time Planner: Hoe slim ga jij met je tijd om?

Wie zijn tijd nuttig wil besteden doet er goed aan om een planning bij te houden. Een groot nadeel van een planning is echter dat je hier niets meer aan hebt wanneer deze niet uit komt. Met Time Planner is dit gelukkig niet meer zo.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Time Planner

Papyrus: In alle vrijheid notities maken

Het is bijna onmogelijk om alle informatie die je dagelijks te zien krijgt ook te onthouden. Om deze reden reken ik zelf een notitie app ook tot de absolute must-haves op mijn smartphone. Wanneer het aankomt op Windows Phone heb ik daar nu een handige app voor gevonden, namelijk Papyrus.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van Papyrus

FlightTrack 5: Optimaal inzicht in vluchtinformatie

Als je zelf veel vliegt dan weet je hoe handig het kan zijn om de laatste informatie van jouw vluchten altijd bij de hand te hebben. Gelukkig is er daarvoor nu nog maar een app die je moet onthouden, namelijk FlightTrack 5. Deze app vertelt je namelijk echt alles dat je wil weten.

 

© PXimport

Lees hier de volledige review van FlightTrack 5

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten