Kom naar de Open Tech Day 2017

Door: Redactie Computer!Totaal | 05 april 2017 12:22

open tech day 2017
Nieuws

Op 20 april organiseert Reshift Digital, de uitgever van Computer!Totaal, de Open Tech Day 2017: een evenement in de Jaarbeurs in Utrecht waar gesproken wordt over opensource-oplossingen. Jij kunt erbij zijn, en met korting ook nog.

Tijdens de Open Tech Day spreken nationale en internationale experts over hoe zij opensource implementeren in hun bedrijf en andere werkzaamheden. Daarnaast zijn er workshops, tafeldiscussies en natuurlijk grote keynotes rond het onderwerp.

Sprekers

Een van de sprekers is Mete Atamel, Developer Advocate bij Google UK. Hij helpt ontwikkelaars met het Google Cloud Platform, waar opensource een grote rol in speelt.

Maar er is ook genoeg van eigen bodem te bewonderen. Maxim Burgerhout is 'open course evangelist' bij Red Hat, een bedrijf dat zich bezighoudt met Linux-distributies. En dan zijn er nog opensource-experts van Amazon, Uber en SUSE. Kortom: een vol programma.

Met korting naar de Open Tech Day 2017

Jij kunt erbij zijn, en via Computer!Totaal krijg je nu 50 procent korting op je kaartje. Ga daarvoor naar de website van de Open Tech Day 2017 en voer promocode CTisOpen in. Wil je meteen ook naar de IoT Tech Day? Dat kun je daar ook aangeven.

Meer informatie over de sprekers vind je op opentechday.nl.

0 Reactie(s) op: Kom naar de Open Tech Day 2017

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.