GamersNET RADIO Live: bekijk het tussen 16:00 en 17:00 uur

© PXimport

GamersNET RADIO Live: bekijk het tussen 16:00 en 17:00 uur

Geplaatst: 12 juni 2012 - 11:51

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

GN GERELATEERD - GamersNET RADIO live meemaken tijdens de opnames? Dat kan! Elke week streamen we op de vrijdag tussen 16:00 en 17:00 de uitzending van onze gaming-podcast! Met gezellig gebabbel van de redacteuren, een analyse van het opmerkelijke nieuws uit de industrie en veel gekkigheid en interactie! Vandaag streamen we als uitzondering op de woensdag. Bel live in tijdens onze uitzending! Voeg gamersnetradio toe op Skype of bel in via 085 002 03 09 en roep ons op tijdens ons praat-uurtje met jullie! Stream gemist? Geen ramp, de gehele uitzending is vanaf morgen ook op ons YouTube-kanaal te bekijken en als iTunes podcast te beluisteren! Volg het radio-festijn nu live op ons GamersNET Twitch-kanaal of bekijk de stream hieronder en chat live mee! Klets ook gezellig met ons mee in de livechat of laat een mail achter voor de volgende aflevering via radio@gamersnet.nl!

GN GERELATEERD -

GamersNET RADIO live meemaken tijdens de opnames? Dat kan! Elke week streamen we op de vrijdag tussen 16:00 en 17:00 de uitzending van onze gaming-podcast! Met gezellig gebabbel van de redacteuren, een analyse van het opmerkelijke nieuws uit de industrie en veel gekkigheid en interactie! Vandaag streamen we als uitzondering op de woensdag.

Bel live in tijdens onze uitzending! Voeg gamersnetradio toe op Skype of bel in via 085 002 03 09 en roep ons op tijdens ons praat-uurtje met jullie!

Stream gemist? Geen ramp, de gehele uitzending is vanaf morgen ook op ons

te bekijken en als iTunes podcast te beluisteren!

Volg het radio-festijn nu live op ons GamersNET Twitch-kanaal of bekijk de stream hieronder en chat live mee!

Klets ook gezellig met ons mee in de livechat of laat een mail achter voor de volgende aflevering via radio@gamersnet.nl!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten